Από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η καθημερινή ενημέρωση επιστρέφει μέσα από το καλοκαιρινό "Πρωινό ΑΝΤ1". Από τις 07:00 έως τις 10:00, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Ρογκάκος θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές τον παλμό της επικαιρότητας.Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον πολιτικό και τον οικονομικό χώρο, τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και πολλοί σημαντικοί καλεσμένοι, θα έρχονται σε πρώτο πλάνο μέσα από την εκπομπή.
Για ένα ακόμα καλοκαίρι ...
μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, εδώ η ενημέρωση έχει εγκυρότητα και αντικειμενική ματιά και το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1, έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ξεκίνημα της ημέρας. Από Δευτέρα 30 Ιουλίου και κάθε μέρα από τις 07:00 έως τις 10:00, η καθημερινή σας ενημέρωση είναι στο καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1!
2 Σχόλια
Τελικά μόνο η Ντόρα Κουτροκόη από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη θα είναι?Οι άλλοι δυο γιατί δεν θα είναι στο πρωινό, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Ντινος θα ηταν στη θεση του Ραγκακου αλλα ειχε ενα προβλημα υγειας και δεν μπορεσε τελικα...θα συνεχισει ομως με τον παπαδακη του χρονου...η Χριστινα λογικα θα ειναι στο πανελ,οπως ηταν στον παπαδακη
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com