Ticker

10/recent/ticker-posts

Κώστας Καζάκος :Η τηλεόραση τελεί υπό κατάληψη!


Παντρεύτηκε μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς και μαζί έκαναν μια μεγάλη πορεία στο θέατρο. Στον κινηματογράφο είχε συνήθως το ρόλο του σκληρού αλλά το ρεπερτόριο του στο θέατρο ήταν πολύ ευρύτερο. Εκτός από την ιδιότητα του ηθοποιού είναι και σκηνοθέτης.  Σπούδασε στη δραματική σχολή του Καρόλου Κουν και στην Ανώτερη σχολή Κινηματογράφου στο τμήμα σκηνοθεσίας. Την περίοδο της δικτατορίας ανέβασε κατά κύριο λόγο πολιτικά έργα ευαισθητοποιημένος από την κατάσταση της χώρας. Πάντα ήταν άνθρωπος με πολιτικές ανησυχίες και από το 2007 αποφάσισε ν
α ασχοληθεί πιο ενεργά. Εκλέχτηκε βουλετής με το ΚΚΕ και έγινε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του. Ο Κώστας  Καζάκος που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο « Δάφνες και πικροδάφνες» μαζί με το Θάνο Καληώρα, το Γιάννη Μόρτζο και το Γιάννη Καρατζογιάννη μίλησε στη Real για τα μηνύματα αυτής της πολιτικής κωμωδίας, για τους τωρινούς κυβερνώντες αλλά και για την τηλεόραση.

« Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας, το ότι το μικροπολιτικό παρασκήνιο, ο παραγοντισμός, η «κοτζαμπασίδικη» νοοτροπία και ο παλαιοκομματισμός έχουν γίνει οργανικά κομμάτια της πολιτικής μας ιστορίας ;»
« Η ιστορία διδάσκει αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν. Οι εκμεταλλεύτριες τάξεις διδάσκονται πολύ καλά την ιστορία, για το όλη τους η πολιτική στοχεύει στη χειραγώγηση του λαού ώστε αυτός να μην έχει καμία δυνατότητα να διδαχθεί».
« Οι τωρινοί κυβερνώντες θα ξεπουλήσουν τελικά την Ελλάδα, αφού πρώτα τη διαλύσουν ;»
« Η διάλυση είναι πια γεγονός και το ξεπούλημα σε πλήρη εξέλιξη, γεγονότα ορατά ακόμα και σε παιδιά δημοτικού».
« Πώς βλέπετε σήμερα το ρόλο της τηλεόρασης στον ευνουχισμό και την «παράδοση» του λαού σε μνημόνια και τρόικες ;»
« Η τηλεόραση στο σύνολό της τελεί υπό κατάληψη. Είναι το ισχυρότερο όπλο του πολιτικού συστήματος και το εξυπηρετεί με αξιοζήλευτη συνέπεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια