Ticker

Tα συνολικά διαφημιστικά έσοδα των καναλιών για το 2011

*Παρά την πτώση σε σχέση με το 2010 (-2,89%),οι 3 τελευταίοι μήνες του 2011 εξελίχθηκαν καλύτερα για τα κανάλια.
Το Mega παρέμεινε για μια ακόμη χρονιά ο μεγάλος κερδισμένος, αφού απορρόφησε το μεγαλύτερο μερίδιο και συγκεκριμένα το 31,51% (+1,5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2010) από τη διαφημιστική δαπάνη της τηλεόρασης.
Στη δεύτερη θέση ο Αnt1 με 28,58% (+2,7 ποσοστιαίες μονάδες), ενώ στην τρίτη θέση πέρασε καθαρά...
ο Alpha με 17,03% (+1,6 ποσοστιαίες μονάδες). Ακολουθούν κατά σειρά το Star με 14,85% (+1,1 π.μ.), το Alter με 5,82% (-4,2 π.μ.), η ΝΕΤ με 1,53% (-2,2 π.μ.), η ΕΤ1 με 0,41% (-0,5 π.μ.), το TV Μακεδονία με 0,23% και η ΕΤ3 με 0,05%.
(Επισημαίνεται ότι τα ποσοστά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ με απαίτηση του ιδίου δεν δημοσιοποιούνται από την εταιρεία Media Services.)Πηγή:Ναυτεμπορική

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com