Ticker

10/recent/ticker-posts

Ολα όσα έγιναν στο Dancing On Ice

ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Λάμψη & συγκίνηση στο 8ο live του Doi. Πρωτιά για την Ιωάννα Πηλιχού,
Χωρίς την αποχώρηση κανενός από τους πέντε διάσημους διαγωνιζόμενους, αποκλειστικά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στάιλινγκ, με εκπλήξεις στην παγοπίστα από μικρούς χορευτές και guest εμφανίσεις από τα "Κόκκινα Χαλιά" και τη Νίkki Ponte, πραγματοποιήθηκε το 8ο live του Dancing on Ice το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων.
Μαζί με τους πέντε διαγωνιζόμενους στην έναρξη του σόου εμφανίστηκε -εκτός συναγωνισμού- και η Χριστίνα Παππά, ισορροπώντας πάνω στα παγοπέδιλά της, ύστερα από το ατύχημα που είχε στη διάρκεια της εβδομάδας. Μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο σόου.
Με δάκρυα στα μάτια έκανε την κριτική της, λίγο αργότερα και η Έλενα Παπαρίζου όταν
σχολίασε την εμφάνιση της Ιωάννας Πηλιχού και του παρτενέρ της Αντρέι. Αφορμή ήταν το τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι I wanna go home for Christmas που την έκανε να συγκινηθεί και να το αφιερώσει στη μητέρα της στη Σουηδία, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Κωστάλας της χάριζε μια τρυφερή αγκαλιά. Αμέσως μετά το τέλος του σόου, η 29χρονη τραγουδίστρια ταξίδεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, για την εμφάνισή της το ίδιο βράδυ στην "Πύλη Αξιού" με τον Γιάννη Πάριο.
Οι στυλιστικές και μουσικές επιλογές των διαγωνιζόμενων ήταν στο εορταστικό κλίμα της ημέρας: η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο παρτενέρ της Αλεξέι ως ροκ καλικάντζαροι χόρεψαν Sex Pistols, ο Κώστας Φραγκολιάς με αγιοβασιλιάτικο σκούφο χόρεψε με την παρτενέρ του Μαρίνα τα "Χριστούγεννα" της Δέσποινας Βανδή, η Shaya με αποκαλυπτικό φόρεμα και κόκκινο ποστίς -παρά τα παραπατήματά της στην παγοπίστα- εντυπωσίασε μαζί με τον παρτενέρ της Ματέο με το "Santa Baby", ενώ ο Γιώργος Χειμωνέτος με τσιρότο στο φρύδι και μαύρο σμόκιν εμφανίστηκε μαζί με την παρτενέρ του Νικόλ, με το τραγούδι του Ντιν Μάρτιν "Let it snow".
Χειροκρότήματα εισέπραξε και η guest εμφάνιση της ηθοποιού Μαρίας Ανδρούτσου που δοκίμασε τις δυνάμεις της στην παγοπίστα. Ανάμεσα στο κοινό στο στούντιο, ήταν και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που είχε αποχωρήσει από το προηγούμενο live.
Oι διαγωνιζόμενοι είχαν συμπεριλάβει στις χορογραφίες τους τη φιγούρα twizzle, ενώ η βαθμολογία που συγκέντρωσαν πρόκειται να προστεθεί σε εκείνη του επόμενου live.(Yupi)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια