Νότης Σφακιανάκης: "Οι εκκλησίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν"!

6
Χείμμαρος για ακόμα μια φορά ο Νότης Σφακιανάκης, είπε όσα δεν έχει πει ποτέ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο TRALALA μιλώντας μεταξύ άλλων και για την Εκκλησία.

Η εκκλησία τι ρόλο έχει παίξει σε όλη αυτή τη σύγχυση που επικρατεί;  Μιλάς για το τώρα; Γιατί έχει παίξει μεγάλο ρόλο εδώ και 2000 χρόνια: τα έχει γαμ...ει όλα! Είναι αυτή που έκανε τους Έλληνες Χριστιανούς, που έκανε τους ανθρώπους πρόβατα, είναι τα μεγάλα κόμματα του παρελθόντος. Τώρα βέβαια τα μεγάλα κόμματα είναι άλλα, που όμως έχουν από πίσω τους την εκκλησία, συμπαραστάτη. Επί τουρκοκρατίας η εκκλησία αρωγός της καταστάσεως ήταν, κράτησε το λαό σε ύπνωση. Το παραμύθι περί «Αγίας Λαύρας» και «Παλαιών Πατρών Γερμανού» είναι δήθεν.
Είναι σωστό να μένει αμέτοχη σε όλα;
Οι εκκλησίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν διότι το έργο που έχουν επιτελέσει μας απέδειξε μετά από χιλιάδες χρόνια ότι ήταν το μέγιστο τίποτα. Και η συγκεκριμένη εκκλησία είναι αυτή που πρεσβεύει το σκότος. Όλο το οικοδόμημα είναι σαθρό. Τι ήταν αυτό που είπε ο Ιησούς ο Ναζωραίος ο βασιλεύς των Ιουδαίων περισσότερο από αυτό που είπε ο Σωκράτης; Επιπλέον δεν ξέρουμε αν υπήρξε ο Ιησούς. Αυτά που είπε τα είχαν πει κι άλλοι στο παρελθόν. Πολλά παραμύθια μαζί, τόσο μεγάλα και τόσο χαζά που ούτε τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να ασπαστούν. Οι τρεις μεγάλες θρησκείες Ισλαμισμός, Χριστιανισμός και Ιουδαϊσμός από το ίδιο μαγαζί είναι φτιαγμένες... Οι εβραίοι τις έφτιαξαν και τις τρείς -θεωρείς ότι είναι τυχαίο αυτό; Αυτοί οι οποίοι πραγματικά κάνουν κουμάντο στο πλανήτη και έχουν στην κατοχή τους πάνω από το 80% του πλούτου είναι πέντε οικογένειες με την ίδια καταγωγή. Φτάσανε να έχουν τόση δύναμη που τοποθετούν κυβερνήσεις παντού! Τα υπολογίζουν όλα σε αριθμούς αυτοί που τα δημιούργησαν όλα αυτά. Ο υγιής ο άνθρωπος δεν έχει τέτοια μανία να κυριεύσει τον κόσμο, να γίνει Θεός!

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. NTROPH TOU POU LEEI OLA AYTA, H EKKLHSIA EPAIKSE POLI MEGALO ROLO GIA NA APELE8ERW8EI I ELLADA! NTROPH KAI AISXOS NA LEEI TETOIA. TO NA EISAI A8EOS,KRATA TO GIA PARTI SOU FILARAKO,MHN KANEIS PROSITILISMO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να μας πει κι ο Σφακιανάκης ο μέγας φιλόσοφος... αλλά βέβαια ... σπούδασε στο καλντερίμι της ζωής και της νύχτας και δεν πρόλαβε να εντριφύσει περεταίρω στον Πλάτωνα. Βρε άντε στα σκοτάδια σου, νούμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλυτερα να μασαει (τσιχλα) παρα να μιλαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτόν γιατι τον έχουν ακόμα και κυκλοφορεί ελεύθερος? νομίζω βρίσκεται σε διαρκή σύγχυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΙΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ, ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ! ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μεγάλος τραγουδιστής, έχει πει ωραία τραγούδια, σοφά τραγούδια για την πατρίδα και για όλο το σύστημα, αλλά δεν πρέπει να λέει τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Ας τα κρατήσει για τον εαυτό του, έχει δικαίωμα, όχι όμως να τα λέει δημόσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !