Ticker

10/recent/ticker-posts

Φράηντεϊζ @EMMYS - Όλοι οι νικητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 
Οι τίτλοι αρχής πέφτουν και ξαφνικά οι κάμερες βρίσκονται εντός του χώρου εκδηλώσεων των φετινών βραβείων Emmy 2011. Η ορχήστρα παίζει το «Move Like Jagger» του Maroon 5 και η κάμερα επιλέγει τυχαία πρωταγωνιστές πετυχημένων σειρών των πέντε δικτύων που βραβεύονται απόψε.

H Jane Lynch, παρουσιάστρια της βραδιάς συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ καλωσόρισμα. Σε αυτό συμμετέχει ο Leonard Nimoy ως πρόεδρος της τηλεόρασης. Το μιούζικαλ επικεντρώνεται σε μία πολυκατοικία όπου μένουν όλες οι τηλεοπτικές σειρές. Η Jane Lynch γνωρίζει τους ένοικους κάνοντας περάσματα από τα διαμερίσματα τους, έτσι από το «Glee», η παρουσιάστρια βρίσκεται ξαφνικά στο «The Big Bang Theory», συναντιέται στο διάδρομο με τους κριτές του «American Idol» και χορεύει σε αυτόν παρέα με τους συμμετέχοντες του «Dancing with the Stars».

Το θεατρικό διαρκεί περίπου οκτώ λεπτά. Στον χώρο των υποψηφιοτήτων τώρα, η κατηγορία «COMEDY» (Κωμωδία) είχε εναρκτήριο βίντεο με όλες τις υποψήφιες σειρές με μοντάζ και μουσικό χαλί προσαρμοσμένο στο «Party Rock Anthem» των LMFAO.  

Την βράβευση άνοιξαν οι κωμικοί Jimmy Fallon και Jimmy Kimmel που παρέδωσαν το βραβείο «καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου» στην Julie Bowen από το «Modern Family».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Good Wife» η Juliana Margulies βράβευσε τον ...

«καλύτερο β’ ανδρικό ρόλο» που πήγε στον Ty Burrell από το «Modern Family».

Εξ αποστάσεως ο Rick Gervais ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός βράβευσε την «καλύτερη σκηνοθεσία για κωμική σειρά» που πήγε στον Michael Spiller για το «Modern Family».

Ο ηθοποιός Will Arnett (Running Wilde) και η ηθοποιός Zooey Deschanel (New Girl) ανέβηκαν στην σκηνή για να χαρίσουν το βραβείο «καλύτερο σενάριο κωμικής σειράς» στο «Modern Family» για το επεισόδιο 13 στον β’ κύκλο με τίτλο «Caught in the Act». Καλύτερος σεναριογράφος της χρονιάς για κωμική σειρά ανακηρύχθηκε ο Steven Levitan.

Η Jane Lynch μετά από διαφημιστικό break δηλώνει πως αυτά φέτος είναι τα «Modern Family Awards», ενώ ειρωνικά συνεχίζει: «Σκεφτήκαμε να τους ρίξουμε στην δραματική κατηγορία, για να δούμε τι θα κάνουν».

O Charlie Sheen προσκλήθηκε για να ανέβει στην σκηνή προκειμένου να δώσει το βραβείο «καλύτερος πρωταγωνιστής σε κωμική σειρά». Αφού ευχήθηκε μόνο τα καλύτερα για τον επερχόμενο κύκλο στους συναδέλφους και στο team της παραγωγής «Two And A Half Men» παρέδωσε το βραβείο στον νικητή που δεν ήταν άλλος από τον Jim Parsons για το «The Big Bang Theory». Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που αποσπά το βραβείο.

 Ο Rob Lowe (Parks and Recreation) και η Sofia Vergara (Modern Family) διάβασαν τις υποψηφιότητες για το βραβείο «καλύτερη πρωταγωνίστρια σε κωμική σειρά» και οι υποψήφιες ανέβηκαν μία-μία και αιφνιδίως στην σκηνή.  Νικήτρια αναδείχθηκε η Melissa McCarthy για την παραγωγή «Mike & Molly» που όχι μόνο πήρε το βραβείο, αλλά και λουλουδάκια όπως και τιάρα ως σαν να κέρδισε τα βραβεία «Miss America». 

Η επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα βρίσκει αγαπημένους κωμικούς χαρακτήρες να μιλούν στην κάμερα για την εργασία τους και πως βλέπουν την δουλειά τους. Άκρως αστείο και με αρκετές … μπηχτές. Σωστά, είναι ώρα για αλλαγή κατηγορίας που συνοδεύεται με εναρκτήριο βίντεο με τις υποψήφιες εκπομπές.

Για πρώτη φορά οι κατηγορίες Reality και Variety (Μουσική, Θέατρο, Μιουζικαλ) ενοποιούνται και έτσι η Kaley Cuoco και ο David Spade δίνουν το βραβείο «καλύτερο Reality ανταγωνισμού» στο «The Amazing Race», ενώ ως καλύτερο «βαριετέ/θέατρο/μιούζικαλ /κωμική σειρά» ανακηρύχθηκε το «The Daily Show» με παρουσιαστή τον Jon Stewart.

Ένα νέο διαφημιστικό διάλειμμα με το τρίο Lonely Island από την εκπομπή «Saturday Night Live» παρέα με διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης τραγουδούν ένα Medley τραγουδιών.

Στην σκηνή θα βρεθούν η Lea Michelle και ο Ian Somerhalder για να βραβεύσουν την «καλύτερη σκηνοθεσία σε βαριετέ/θέατρο/μιούζικαλ/κωμική σειρά». Νικητής ο Don Roy King για το «Saturday Night Live».

 «Καλύτερο βαριετέ/θέατρο/μιούζικαλ/κωμική σειρά» ανακηρύχθηκε το «The Daily Show» με τον Jon Stewart και μάλιστα για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Το βραβείο παρέδωσαν ο Scott Caan και η Anna Paquin.

Νέα κατηγορία με αντίστοιχο βίντεο παρουσίασης και μουσικό χαλί το «Set Fire to the Rain» της Adele.

O Jon Cryer και ο Ashton Kutcher από το «Two And A Half Men» παρουσίασαν το βραβείο «καλύτερο σενάριο σε δραματική σειρά». Το βραβείο απονεμήθηκε στο «Friday Night Lights». Αμέσως μετά βραβεύτηκε η Margo Martindale για το «Justified» ως «καλύτερος β’ γυναικείος ρόλος». Η Martindale παρέλαβε θερμό χειροκρότημα για την δήλωση της: «Το καλό πράγμα στην ζωή, τελικά αργεί».

Χαρές και για τον Martin Scorcese που απέσπασε το βραβείο «καλύτερη σκηνοθεσία σε δραματική σειρά» για το διαμάντι «Boardwalk Empire» που μεταδόθηκε από το HBO. Ήταν το πρώτο βραβείο Emmy για τον βετεράνο σκηνοθέτη. Το βραβείο παρέδωσαν η Loretta Devine και ο Paul McCrane.

Ο Peter Dinklage για τον ρόλο του στο «Games of Thrones» πήρε το βραβείο ως «καλύτερος β’ ανδρικός ρόλος σε δραματική σειρά».

 Η Katie Holmes και ο Bryan Cranston παρουσίασαν το βραβείο «καλύτερη πρωταγωνίστρια σε δραματική σειρά», το βραβείο παρέλαβε η Julianna Margulies για το «The Good Wife».

Η Drew Barrymore και το νέο cast των νέων τηλεοπτικών «Charlie's Angels» παρουσίασαν το βραβείο «καλύτερος πρωταγωνιστής σε δραματική σειρά». Άλλη μία έκπληξη: Το βραβείο πήρε τελικά ο Kyle Chandler για τον «Friday Night Lights».

Νέο εναρκτήριο βίντεο για τις «Miniseries» και «Ταινίες» και οι πρωταγωνιστές του «Entourage» στην σκηνή για να παραδώσουν το βραβείο «καλύτερο σενάριο για μίνι σειρά, ταινία ή δραματικό special» που πήρε ο Julian Fellowes για το «Downton Abbey».

Η Maggie Smith πήρε το βραβείο για τον «καλύτερο β’ πρωταγωνιστικό ρόλο σε μίνι σειρά, ταινία ή δραματικό special» στο «Downton Abbey».

 «Καλύτερος πρωταγωνιστής σε μίνι σειρά, ταινία ή δραματικό special» ανακηρύχθηκε ο Barry Pepper για το «The Kennedys».

Ο πρόεδρος των βραβείων Emmy John Shaffer ανέβηκε στην σκηνή για να αποχαιρετήσει παρέα με το κοινό όσους ηθοποιούς έφυγαν από την ζωή, την τελευταία χρονιά.

Ως «καλύτερος β’ ανδρικός ρόλος σε μίνι σειρά, ταινία ή δραματικό special» βραβεύτηκε ο Guy Pearce για το «Mildred Pierce» και ως «καλύτερη πρωταγωνίστρια σε μίνι σειρά, ταινία ή δραματικό special» η Kate Winslet πάλι για το «Mildred Pierce».

«Καλύτερη μίνι σειρά ή ταινία» ανακηρύχθηκε για το 2011 το «Downton Abbey (Masterpiece)», ο παραγωγός Gareth Neame παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Η παραγωγή μεταδόθηκε από το NBC.

Για το τέλος άφησαν τις δύο σημαντικότερες κατηγορίες.

Ως «καλύτερη δραματική σειρά» αναδείχθηκε το «Mad Men».

Τέλος, η Gwyneth Paltrow βράβευσε την «καλύτερη κωμική σειρά». Το βραβείο τελικά πήγε στην σειρά «Modern Family».

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. epitelous dikaiothike to friday night lights!!!poso hairomai :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to "game of thrones" mono ena vraveio phre? mou kanei entypwsh giati oloi elegan oti 8a sarwsei sta emmy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν κανω λαθος η παραγωγη μεταδοθηκε απο το FOX και οχι απο το NBC!
    επισης υπηρχε και λογοκρισια σ εενα βιντεο του αλεκ μπαλντουιν σχετικα με τις υποκλοπες του μερντοχ (ιδιοκτητης και του FOX)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @1: Είναι καλό? Έχω ακούσει ελάχιστα καλά πράγματα και δεν το έχω πάρει απόφαση να ξεκινήσω.

    @2: Ναι, ήταν αρκετές καλές οι δραματικές φέτος.

    @3: Η βραδιά από το Fox. Το προϊόν Downtown Abbey στο οποίο αναφέρεσαι μεταδόθηκε στο PBS και πήρε για την μετάδοση στο NBC το βραβείο... (το είπε και ο εκφωνητής ;)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Game of Thrones αδικήθηκε πολύ στα τεχνικά βραβεία (απονεμήθηκαν την Πέμπτη). Στα μεγάλα βραβεία δεν θα είχε και μεγάλη τύχη λόγω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΏΝ δραματικών σειρών όπως το Mad Men (η 4η σεζόν ήταν η καλύτερή του) και το Boardwalk Empire (Martin Scorsese rules). Μεγάλος αδικημένος από μια άποψη είναι και το Boardwalk Empire που έπρεπε να είχε πάρει και το Α' Ανδρικού Ρόλου για τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ερμηνεία του Steve Buscemi. Σάρωσε, βέβαια, στα τεχνικά βραβεία.

    Το Glee έφυγε με άδεια χέρια ενώ η 2η σεζόν ήταν καλύτερη από την 1η. Ενώ δεν τιμήθηκε και η εξαιρετική Amy Poelher για το Parks and Recreation.

    Δίκαιη η νίκη του Modern Family στη σκηνοθεσία κωμικής σειράς. Οπως και δίκαιη η νίκη του Mad Men για την καλύτερη δραματική σειρά. Δεν έχω δει το Justified αλλά πιστεύω ότι η Christina Hendricks (Mad Men) έπρεπε να πάρει το Emmy γιατί ήταν εξαιρετική η παρουσία της σε όλο τον 4ο κύκλο.

    Τις mini σειρές δεν τις έχω δει. Και πάλι συγχαρητήρια Sandman

    Not the Boy Next Door

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχεις δικιο το διαβασα βιαστικα το τελος της αναρτησης και νομιζα πως εγραφες πως η παραγωγη-βραβεια μεταδοθηκαν απο το NBC! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξενύχτισα για να τα δω αλλά άξιζε τον κόπο!
    Σχετικά μικρή σε διάρκεια αλλά κύλησε ποοολύ ευχάριστα!
    Η Jane Lynch ήταν εκπληκτική με πολύ ωραίο χιούμορ,προσωπικά χάρηκα για το αγαπημένο μου Modern Family και για τον επίσης λατρεμένο Jim Parsons από το Big Bang Theory,για το GLEE ήταν αναμενόμενο ότι φέτος δεν θα έπαιρνε πολλά βραβεία,η δεύτερη σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική.
    Όσο για το Boardwalk Empire πραγματικά εξαιρετική σειρά όποιος δεν την έχει δει πρέπει να την δει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμη μια χρονιά σάρωσε το Modern Family..! Ο Hugh Laurie (Dr. House) γιατι να μην πάρει μια φορά το Emmy????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com