Ticker

10/recent/ticker-posts

Αμερικανικές σειρές στο πρόγραμμα του Alpha

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ RETROMANIA ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ
Συνεχίζουν κανονικά οι εργασίες στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Έτσι μαθαίνουμε πως από την ερχόμενη Δευτέρα στο πρόγραμμα εντάσσονται αμερικανικές σειρές. Σε πρώτη φάση οι δύο παραγωγές «Ο αξιαγάπητος Ρέιμοντ» και «Βασιλιάς του Κιουνς» θα μπουν στο 8-10, ενώ αργότερα θα προστεθούν «Η Νταντά» και «Δύο και κάτι … Άντρες» που θα προηγούνται των νέων προσθηκών. 

Στο 11-1 ενδέχεται να μετακομίσει η σημερινή ολόκληρη απογευματινή ζώνη. Δηλαδή «Kitchen Nightmares», «How Clean is Your House?» και «Jamie's Food Escapes». Προς το παρόν ο Alpha διαφημίζει τις παραγωγές «Μυστικά και Λάθη», «Έρωτας με Επιδότηση Ο.Γ.Α.» και «Εντιμότατοι Κερατάδες» ως Retro Mania με αντίστοιχο trailer. Ωστόσο τόσο τα επεισόδια, όσο και τα νούμερα τηλεθέασης εξαντλούνται σταδιακά. Όπως τονίζουν οι Γερμανοί πρόκειται για ... δοκιμαστική περίοδος. Γίνεται ωστόσο αντιληπτό πως το ρεπορτάζ του TVNEA για έναν πρωινό αχταρμά τηλεοπτικών προϊόντων επιβεβαιώνεται πλήρως. 

Σχετικά με την χθεσινή μας ανάρτηση για την επιστροφή του «Γυάλινου Κόσμου» σε τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαίωσαν την είδηση, ωστόσο διατηρούν κλειστά τα χαρτιά ως προς την τοποθέτηση.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Με τις αμερικανίες ψάχνει καλά νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as valoun 2-3 tourkika to prwi.mono etsi tha xoun kana dipsifio,giati me tis apanalipseis autes pou vlepw s'auth thn dimosieush.to monopsifio tha pesei sinnefo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tourkiko i meksikaniko. Oi tiletheates to proi den vlepoun amerikanika. As tous pei kapoios tous germanous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com