Ticker

10/recent/ticker-posts

Στην κατάψυξη η Βάσια Λόη!

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Βάσια Λόη,αποχώρησε πέρυσι από το Alter,διότι θα ξαναγύριζε στο Tvweekend και δεν θα έκανε το καθημερινό Μεσημεριανό Express,για 2η χρονιά.Αργότερα το όνομα της ακούστηκε,για να πάρει τη θέση της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha,κάτι τέτοιο δεν έγινε και ούτε θα γίνει.Επίσης ακούστηκε ότι θα αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη στο Contra Channel,αλλά αυτό δεν ευδοκίμησε.Η ξανθιά παρουσιάστρια σύμφωνα με δίκες μας πληροφορίες,ψάχνει σε όλα τα κανάλια να βρει μια θέση,αλλά μάταια!Έτσι λοιπόν,όπως φαίνεται θα μείνει και αυτή τη χρονιά εκτός tv.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Προφανως δεν θέλει να πιστέψει ότι "μαραινεται το λαϊφ σταϊλ το καημένο" όπως γράφει το mediabrief.wordpress.com. Ούτε αυτή η κυρία ούτε και οι άλλες των μεσημεριανών που ... γδύνονται κάθε τόσο μπροστά στο τηλεοποτικό κοινό. Γδύνονται κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κυριολεκτικά με τα μπούτια ή τα μπούστα έξω, αλλά και μεταφορικά όταν βγάζουν την προσωπική τους ζωή στο γυαλί. Και αυτό το έχουν κάνει επάγγελμα. Σύμφωνα με το πιό πάνω μπλοκ: Μ΄'οδα ήταν και περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα! Μια ατάλαντη παρουσιάστρια λιγότερη!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλαιοτερα στο tv weeknd το σκ,η βασια μου αρεσε παρα πολυ.Μαλιστα οταν βαλαν τη σταματινα στη θεση της,θυμαμαι εγω η μανα μου εβριζε τη σταματινα και ελεγε οτι η βασια ηταν χιλιες φορες καλυτερη.Τωρα ομως που μπηκε η λιβαθυνου,πιστευω και εγω και η μανα μου οτι ειναι καλυτερη η Αννα απο τη Βασια...Παντως εμενα η Βασια θα μου αρεσε να ειναι στο dancing with the stars....Απο αποψη χρηματων δε νομιζω να ειναι ασχημα,αφου ο αντρας της ειναι εφοπλιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com