Ticker

Οι θεατές γιούχαραν τον Αιμίλιο Χειλάκη

Μία από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της καριέρας του βίωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης πριν λίγες ημέρες σε παράσταση του «Άμλετ», που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, στο Θέατρο Παπάγου.
Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση και ο ηθοποιός και οι συνάδελφοί του έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, ξαφνικά παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα στον ήχο , το οποίο αν και περνούσε η ώρα δεν ξεπράστηκε ποτέ!
Αποτέλεσμα ήταν αρκετοί από τους θεατές να εκνευριστούν και να αρχίσουν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται.
Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά την παράσταση, ωστόσο μετά το τέλος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν.

Μediaplus

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ο αμλετ δεν παίζεται με χειλόφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γιουχαριζαν τον χειλακη για τα ηχιτικα προβληματα ειναι απλα απαραδεκτοι... τι φταιει ο ανθρωπος αν τ μικροφωνο ηταν προβληματικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ενας απο τους καλούς ηθοποιούς. Αν όντως του γιούχαραν απο το κοινό τότε ή ήταν μερικοί κομπλεξικοί ή επρόκειτο για κάποια παρεξήγηση!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδη εχω δει την παρασταση και ηταν η εκτελεση ελεινη, αν τον γιουχαραν για ερμηνεια καλα του εκαναν, τωρα οσον αφορα στον ηχο, εξαρταται. οταν σκας τα λεφτα σου να δεις το οτιδηποτε απαιτεις την αρτιοτητα. το γιουχα δεν πηγαινε ΠΡΟΦΑΝΩΣστον ηθοποιο τοτε, αλλα στην παραγωγη ολοκληρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε 11 κ 14

    την παρασταση δενπρολαβα να την δω δυστηχως αν κ πολυ θα ηθελα.. το να γιουχαρεις ομως τον ηθοποιο ανεξαρτητα απ το αν σ αρεσει η ερμνηεια η οχι δηχνει δειγματα ανθρωπου απολιτιστου...

    Δε σ αρεσει η ερμηνεια οκ αλλα στο διπλανο μπορει ν αρεσε γτ ν ακουει την ωρα της παραστασης εσενα να κραζεις;

    οποτε ειναια παραδεκτοι απο καθε αποψη αυτοι που εκαναν αυτο.. εκτος αν ζουν ακομα σε σπηλιες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν λιγες βδομαδες ειδα στο λονδινο το billy elliot. Κατα τη διαρκεια της παραστασης αντιμετωπισαν καποια τεχνικα προβληματα. Αναγκαστηκαν να διακοψουν και να συνεχισουν μετα απο λιγο. Ετσι και η παρασταση δεν καταστραφηκε αλλα και οι θεατες δεν χασανε το ενδιαφερον τους. Δεν δικαιολογω αυτους που γιουχαρανε, απλα και η παραγωγη με την σειρα της θα επρεπε να ειχε κανει κατι αντιστοιχο. Σκεφτειτε να ειχατε πληρωσει για να δειτε τον αμλετ και ολη την ωρα να σας ενοχλουσαν τα τεχνικα προβληματα... Εννοειται πως τα γιουχαρισματα ηταν επιεικως απαραδεκτα! Χαλασαν και οτι ειχε απομεινει. Τι φταιει ο χειλακης εξαλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα ειναι δυνατον να επικροτεί καποιος το γιουχαρισμα; μιλαμε για την απολυτη γυφτιά! ντροπή , ειδικά εαν ειναι για τον ηχο δλδ ειναι απιστευτη καφρίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com