Ticker

10/recent/ticker-posts

Κόπηκε η εκπομπή του Jamie Oliver

Κακήν κακώς κόπηκε η εκπομπή του διάσημου Βρετανού σεφ, Τζέιμι Όλιβερ, που μεταδιδόταν από το τηλεοπτικό δίκτυο “ABC”. «H Διατροφική επανάσταση του Τζέιμι», όπως είναι ο τίτλος της εκπομπής, υποσχόταν να μάθει τους Αμερικανούς να τρέφονται υγιεινά.
Οι χαμηλές πτήσεις όμως στα νούμερα τηλεθέασης, οδήγησαν τους υπεύθυνους του καναλιού να αντικαταστήσουν την εκπομπή μαγειρικής με το χορευτικό σόου “Dancing with the stars”. Η χαριστική βολή για την εκπομπή του Όλιβερ ήταν η μετακίνησή της σε ώρα και ημέρα, καθόλου ευνοϊκή.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καναλιού, για την αποτυχία ευθύνεται ο τηλε-σεφ που επέμενε να ασχολείται στις εκπομπές του, όχι με την αμερικανική επαρχία, όπως είχε κάνει αρχικά, αλλά με το λαμπερό Λος Άντζελες.

Στη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο Όλιβερ είχε επιλέξει τις καντίνες των σχολείων της δυτικής Βιρτζίνια και τα πήγαινε καλά. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το ελκυστικό Λος Άντζελες, πολλά σχολεία του έδειξαν «κόκκινη» κάρτα. Όπως είπαν οι διευθυντές είχαν διατροφολόγους να τους συμβουλεύουν και δεν χρειάζονταν τις υπηρεσίες του!

Star

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com