Ticker

10/recent/ticker-posts

Euronea Daily:O Λούκας συναντά τις 'Big 5'(+η στήριξη του δημάρχου)

Kαλημέρα!Μια εβδομάδα πέρασε ταχύτατα στην 'καρδιά' της Eurovision και το κλίμα στο Dusseldorf αρχίζει να ζεσταίνεται!Σήμερα η ελληνική αποστολή έχει μια ενδιαφέρουσα...συνάντηση!O Λούκας και η υπόλοιπη αποστολή θα βρεθούν στο press centre (16.00) μαζί με τους εκπορσώπους των Big-5,δηλαδή Γαλλία, Γερμανία,Ιταλία,Ισπανία,Ην.Βασίλειο!Η συνάντηση διοργανώνεται απ'την ΕΡΤ,στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων και της έντονης προώθησης που επιχειρεί η ομάδα της κρατικής τις τελευταίες ημέρες.Μην ξεχνάτε,Γαλλία,Γερμανία και Ιταλία μεταδίδουν και ψηφίζουν στο δικό μας ημιτελικό,ενώ και το Ην.Βασίλειο στηρίζει παραδοσιακά τη χώρα μας,χάρη στη μεγάλη φοιτητική κοινότητα!

Xθες πραγματοποιήθηκε το μεγάλο welcome party του δημάρχου στις 43 αποστολές!Το λαμπερό event διοργανώνεται-παραδοσιακά-μια εβδομάδα πριν το μεγάλο τελικό.Εκεί ήταν φυσικά ο δήμαρχος της πόλης Ola Sand,ο οποίος καλωσόρισε θερμά,και με άφθονη σαμπάνια τις χώρες!Ωστόσο,η είδηση της βραδιάς είχε να κάνει με κάτι άλλο:Ο δήμαρχος επισκέφτηκε τα τουριστικά περίπτερα των χωρών και εξήρε το ελληνικό,χαρακτηρίζοντάς το ως<<το καλύτερο όλων!>>.Οι δημοσιογράφοι σχολιάζουν πως το τραγούδι του Λούκας αρέσει πολύ στο δήμαρχο(αν και τίποτα δε λέγεται τυχαία....) Σε λίγο:Photo coverage από το λαμπερό πάρτυ και το red carpet

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. O dimarxos tou Düsseldorf einai poly filellinas. Eixe paei kai sti synaulia tou Mixali Xatzigianni kai eixen vgei mazi kai fotografies. An den kano lathos exei kanei polles fores diakopes stin Ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com