Ticker

10/recent/ticker-posts

Σιωπηλό μποϊκοτάζ στο δελτίο του STAR?

Με αρνητικό ρεκόρ εποχής ο Μάρτης για το δελτίο !

Προβληματισμός επικρατεί στο STAR και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ του σταθμού, αρκετοί αστέρες της τηλεόρασης μόλις δουν κάμερα και ρεπόρτερ του Star… τρέχουν μακριά! Αφορμή είναι τα ιδιαίτερα σατυρικά καυστικά βίντεο που διακωμωδούν όσους σταθούν μπροστά σε μικρόφωνο του σταθμού, γεγονός που κατ’ όπως φαίνεται μακροπρόθεσμα έχει φέρει ένα σιωπηλό μποϊκοτάζ στην σόου μπιζ. Το κανάλι τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί να καλύψει την απουσία με αναπαραγωγή συνεντεύξεων που δίδονται σε άλλες εκπομπές του σταθμού ή μέσω αναπαραγωγών από περιοδικά, ενώ έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε τακτικότερα διαστήματα... τα ίδια πρόσωπα. 

Αλλά και στους πίνακες τηλεθέασης το δελτίο φαίνεται να χάνει κατά κράτος από το «Κάτι Ψήνεται» αλλά και από το δελτίο του Mega, ενώ και το δελτίο του ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη πλησιάζει επικίνδυνα στην τρίτη θέση που κατέχει το δελτίο στο εμπορικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προηγούμενη Τρίτη, όπου το εμπορικό κοινό στο δελτίο με τον Αιμίλιο Λάτσιο συντονίστηκε μόλις κατά 12%. Επιπλέον και η Eurovision φαίνεται να μην τραβάει στο δελτίο που ουσιαστικά έχτισε την εμπορικότητα του διαγωνισμού. Μία μέρα μετά την βραδιά επιλογής το δελτίο ειδήσεων που παλαιότερα κέρδιζε με τις εύστοχες παρατηρήσεις και παρά την απουσία από το ALTER παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα κοντά στο 15% χάνοντας έτσι και την «σιγουράντζα» τρίτη θέση. Αξιοσημείωτο, η Χριστίνα Λαμπίρη (16%) και η Ελεονώρα Μελέτη (29%) την ίδια μέρα κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές αποδόσεις.

Δείτε τον πίνακα με τις μετρήσεις του δελτίου τις πρώτες εννιά μέρες του Μαρτίου...

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Τα σχόλια του σταροδελτίου δεν είναι "σατιρικά" και "καυστικά". Είναι κακόγουστα και ειρωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έχουν ένα κακό λόγο για τον καθένα λογικό δεν είναι να μην τους μιλάει κανείς?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ /ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΚΑΝΕ/ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΝΑΛΟ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου αρεσει που ισχυριζονται οτι κανουν χιουμορ,αντε σκουπιδια να τελειωνετε σειρα εχει το αλτερ με τα μεσημεριανα του,και επονται ολα τα σκουπιδια που κανιβαλλιζουν ανθρωπους για να κανουν πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai na kabotan teleiws akoma kalytera..to deltio einai akrws eirwniko k ypokeimeniko..mono gia tous dikous tous lene kalo logo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. vevaia me olous tous abalous pou aytoapokalountai k dhmosiografoi ti perimenan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΚΟΨΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα να παθουν!
    και η λαμπιρη απατη παει!
    εχθες το κους-κους ειχε 19.0% νεανικο και αυτη πολυ πισω και δεν επαιζε και το μπλα-μπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO STAR MALLON EINAI AKSIO TIS MIRAS TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλά να πάθουν γιατί τα πρόσωπα πλέον τα γελοιοποιούν με κωμικά υποτίθεται στοιχάκια και ανόητα σαχλά αστεία για κάθε διασημο που φιλοξενουν. Λογικό ήταν εγώ απορούσα πως ακόμα διάσημοι δίνουν συνέντευξη και μιλούν στη κάμερα του σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. as alla3oun tin taktiki afti na sxoliazoun olous me akrws kafstika sxolia sunexws na tous eirwnevontai kai na ypotimoun tin douleia tous to deltio exei katali3ei na deixnei synentef3eis apo montela pou den ta 3erei kaneis alla kai na difimizei ti sxoli tou maleli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mpravo mas pou tous riksame mavro! epitelous na ksefortonomaste ta skoupidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελπίζω να του γίνει μάθημα του κ Μαλλέλη και να μάθει στους.... μαθητάς του λίγους τρόπους καλής συμπεριφοράς αντι να τους μαθαίνει πως να είναι παπαράτσι του χείριστου είδους.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AS MATHOUN EPITELOUS OI DHMOSIOGRAFISKOI TOU STAR POU ME TO ZORI PHRAN APOLYTHRIO LYKEIOY NA MHN EIROWNEYONTAI FTASMENA ATOMA..EPITELOUS AS KATARGHTHEI I TWRINH MORFH TOU AN K SIGOURA TO STAR PAEI GIA SYGXWNEYSI ME MEGA OSO PROXWRA H KRISH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com