Ticker

10/recent/ticker-posts

Άγριο χώσιμο στην Νάντια Μπουλέ από το «Κους Κους»

ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 

Άγρια κόντρα ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στην Νάντια Μπουλέ και το «Κους Κους». Αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε η νεαρή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια στην Ελευθεροτυπία και στις σελίδες του «Τέχνης Έργα». Με έντονο ύφος το πάνελ της εκπομπής έδειξε την απόλυτη δυσαρέσκεια στα λεγόμενα της Νάντιας Μπουλέ. Η Νάντια στην συνέντευξη της, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο αναξιοπρεπές όσο ένα μεσημεριανό και δεν θα ήθελε να το παρουσιάσει. Πρώτος σχολίασε ο Θανάσης Κουμπαρίδης: «Ποια Μπουλέ? Που έκανε μία τηλεοπτική αποτυχία φέτος και που η μόνη σοβαρή ενασχόληση της με την δημοσιότητα ήταν να είναι η πρώην του Γρηγόρη». 


Διαβάστε τι είπαν Παπανώτας και Καραβάτου...
Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Της επιστρέφω τον χαρακτηρισμό της αναξιοπρέπειας, καθώς για να είσαι αξιοπρεπής θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν κρίνεις τους άλλους και κυρίως όταν αυτοί που κρίνεις δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα». Ο Παπανώτας με το γνωστό καυστικό στιλ είπε: «Νομίζω η κυρία Μπουλέ στο πρόσφατο παρελθόν έκανε την ίδια δουλειά (σημ.: του μεσημεριανού) σε πρωινάδικο. Άρα γι’ αυτήν παίζει ρόλο η ώρα. Άρα δέκα με μία μπορούμε να κάνουμε Κους Κους, μία με τέσσερις είσαι αναξιοπρεπής για να το κάνεις». Στο κλαμπ μπήκε και η Κατερίνα Καραβάτου που σχολιάζοντας το βίντεο της παρωδίας του Καιρού της Πετρούλας Κωστίδου από την περσινή πεντάδα του «Όμορφου Κόσμου» είπε σε έντονα ειρωνικό ύφος: «Καλά ίδια είναι η κοπέλα, μπορεί μελλοντικά να μην κάνει μεσημεριανό, αλλά μπορεί να κάνει ας πούμε κάτι σαν τον Μητσικώστα με μιμήσεις (…)».

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. PESTA RE NANTIA SE AFTOUS TOUS ILITHEIOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΕΤΣΙ:::::;ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΟΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΖΕΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΤΕ /ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ;;;;;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΝΑΙ!!!! ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΑΓΙΑ /ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΡΔΟΛΙΑΓΚΕΣ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πεσμένα νούμερα φέρνουν γκρίνια προς όλους!Και φέτος όλα τα μεσημεριανάδικα μαζί κάνουν νούμερα όσο οι επαναλήψεις σε Μέγκα και ΑΝΤ1!
    Καλά να πάθουν όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tous e8h3an thn koultoura eleos....kala eipe.. les k aytoi kanoun noumera..xilies fores kwn/nou k elenhs!!lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΛΕ ΛΑΙΦΣΤΑΛΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΟΝΣΟΝΑΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μπουλέ είπε ότι είπε αλλά και αυτή έδειξαν τί χαπακτήρες είναι.Και τί έγινε αν έκανε μια αποτυχία φέτος??Τί σημαίνει αυτό??Όλοι αυτοί στο βιογραφικό τους έχουν μόνο επιτυχίες???Και αυτό με τη σχεση της με το Γρηγόρη τί κακία..νούμερα όμως αυτοί από αυτή τη σχέση έκαναν!!Δεν ντρέπονται καθόλου!!Αν κάποιος τους πει κάτι άσχημο πετάγονται,λες και κάνουν καμία εκπομπή στην οποία μαθαίνεις πράγματα..Στην Ιαπωνία γίνεται χαμός και αυτοί κοιμούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το επιτελείο Καραβάτου ΑΕ αλλά και η κρυόκωλη η Μπουλέ μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθείς οπότε και να βγάλουν τα μάτια τους αναμεταξύ τους δε θα στεναχωρηθώ ιδιαίτερα.
    Μηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο της
    πιο γελοιοι πιο αχρηστοι πιο αναξιοπρεπεις παρουσιαστες δεν υπαρχουν
    οι χειροτερες εκπομπες που υπαρχουν για να θαβουν ολους τους αλλους.. που κανουν κ καλυτερα νουμερα απ αυτους κ ειναι κ καλυτεροι τους

    κ φυσικα θα την κατηγορουσαν
    γι αλλη μια φορα μας απεδειξαν ποσο καραγκιοζηδες ειναι
    κ ποσο γλυφουν οσους τους λενε καλα λογια αλλα την επομενη στιγμη θαβουν οσους δεν τους κανουν τη χαρη

    χειριστου ειδους τα μεσημεριανα
    αντε να τα καταργουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com