Ticker

10/recent/ticker-posts

Λαμπερές παρουσίες στα βραβεία Όσκαρ

Εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες κατέκλυσαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου το Kodak Theatre του Λος Άντζελες για την τελετή απονομής των 83ων βραβείων Όσκαρ!
Μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, ενώ εκπληκτικές ήταν και οι παρουσίες των νεαρών ηθοποιών αλλά και των συζύγων μεγάλων πρωταγωνιστών. Το λιτό στυλ και η μεγάλη γκάμα χρωμάτων στα φορέματα επικράτησαν στο κόκκινο χαλί, ενώ σχεδόν όλες οι κυρίες επέλεξαν να φορέσουν μακριές τουαλέτες.
Από τις πλέον καλοντυμένες της βραδιάς ήταν η Livia Guiggioli,  σύζυγος του Colin Firth, ο οποίος τιμήθηκε με το Όσκαρ α ανδρικού ρόλου, ενώ εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις των συζύγων των C. Bale και Mark Wahlberg, Sibi Blazic και Rhea Durham.
Τα βλέμματα όλων έκλεψε ωστόσο η εντυπωσιακή Camila Alves, σύντροφος του Matthew McConaughey. Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει στα βραβεία Όσκαρ μια μαύρη μακριά τουαλέτα, θυμίζοντας παλιές εποχές του Hollywood.
Η Natalie Portman, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια μωβ μακριά τουαλέτα, για να αισθάνεται άνετα, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.
Εκπληκτική όμως ήταν και η εμφάνιση της Sharon Stone, που περπάτησε στο κόκκινο χαλί δείχνοντας πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ.

Στη λίστα των πιο καλοντυμένων της βραδιάς συγκαταλέγονται και οι: Reese Witherspoon, Cate Blanchett, Mila Kunis, Scarlett Johansson, Michelle Williams, Nicole Kidman, Celine Dion, Sandra Bullock, Florence Welch, Helen Mirren, Busy Philipps.

ant1online

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια