Aυτό το Σάββατο, 12 Μαρτίου στις οντισιόν του Greek Idol

0
Μια μέρα αρκεί για να αλλάξει η ζωή σου. Και για 15 νέους, η ημέρα αυτή ήταν όταν αποφάσισαν να έρθουν στις οντισιόν του Greek Idol και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το Greek Idol, το πιο επιτυχημένο talent show παγκοσμίως επιστρέφει στον Alpha.
Με νέα, δυναμική και έμπειρη κριτική επιτροπή: Ο Κώστας Καπετανίδης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Πέτρος Κωστόπουλος απαρτίζουν την τριάδα που θα αξιολογήσει, θα συμβουλεύσει και θα ενθαρρύνει τους επίδοξους τραγουδιστές.
Με νέους υποψηφίους, γεμάτους ταλέντο και πάθος για μουσική, έτοιμους να δείξουν τι αξίζουν, και αποφασισμένους να κατακτήσουν την κορυφή.
Aυτό το Σάββατο, 12 Μαρτίου παρακολουθήστε τι συνέβη στις οντισιόν του Greek Idol. Δείτε την αναζήτηση της επιτροπής για άτομα με ιδιαίτερη φωνή, έντονη προσωπικότητα και καθηλωτική σκηνική παρουσία....
Γνωρίστε υποψηφίους όπως η Δήμητρα, η οποία παρουσιάστηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής σίγουρη ότι θα κοπεί λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. Θα αποτελέσει όντως αυτό εμπόδιο ή θα καταφέρει να πλησιάσει το όνειρό της; Ο Χρήστος από τα Γιάννενα, είναι φοιτητής της Νομικής και καθότι αεικίνητος οι φίλοι του τον φωνάζουν Τσουνάμι. Θα σαρώσει και την επιτροπή; Ο Πάνος και η Ιφιγένεια, κολλητοί φίλοι, πάνε μαζί στην οντισιόν της Κύπρου. Θα συνεχίσουν μαζί και στους TOP-100 ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους; Και τέλος ο Γιώργος, ο οποίος είναι συγγενής ενός θρυλικού τραγουδιστή. Πώς θα εξελιχθεί η δική του πορεία στο τραγούδι;
Μάθετε τις ιστορίες αυτών και άλλων παιδιών, μοιραστείτε την αγωνία και την έντασή τους καθώς διεκδικούν μια θέση στην τελική εκατοντάδα και ξεχωρίστε τα δικά σας φαβορί, αλλά και αυτούς που θα τους θυμόμαστε για όλους τους λάθους λόγους!
Και για να έχετε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση καθώς και πλήθος αποκλειστικών ειδήσεων γύρω από το Greek Idol, επισκεφθείτε το site www.greekidol.tv, και ακολουθήστε μας στο Twitter (@greekidolgroup) και το Facebook!
Greek Idol. Show your best.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !