Ticker

10/recent/ticker-posts

«Φράηντεϊζ», 11 Μαρτίου 2011

Το Φράηντεϊζ επιστρέφει και έχει όλη την αφρόκρεμα της αμερικανικής τηλεόρασης. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την μήνυση που κατέθεσε ο Charlie Sheen που ζητά όχι ένα, όχι δέκα αλλά εκατό εκατομμύρια, σας παρουσιάζω τον ρόλο του John Locke από το «LOST» στην νέα φιλόδοξη αμερικανική παραγωγή. Νεότερα για την ανανέωση του «How I Met Your Mother», μέχρι πότε και πόσο πάει το κασέ. Είδαμε την Gwyneth Paltrow ξανά στο «Glee» και τα μηχανάκια πραγματικά συγκινήθηκαν. Όλο το θέμα γύρω από το Americas Next Top Μodel που προβληματίζει και φυσικά οι δέκα πιο εμπορικές ψυχαγωγικές εκπομπές στην Αμερική για την περασμένη εβδομάδα.
Αρ γιου ρέδι?....

Στην Warner έχουν νευράκια. Όχι μόνο ότι ο Charlie Sheen δίνει απανωτές συνεντεύξεις κράζοντας υψηλόβαθμα στελέχη με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, αλλά ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια για τα επεισόδια που είχαν προγραμματιστεί και τελικά δεν θα γυριστούν ποτέ. Μάλιστα ο Sheen ζητά τα χρήματα αυτά για λογαριασμό των συναδέλφων του. Ο γνωστός σκανδαλοθηρικός ηθοποιός κατέθεσε μήνυση και εναντίον της εταιρίας, όσο και κατά του παραγωγού Chuck Lorre τον οποίο στην μήνυση του ο Sheen χαρακτηρίζει ως έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην αμερικανική τηλεόραση. Το μέλλον της σειράς «Two and a half men» θεωρείται αβέβαιο με πολλές πηγές να αναφέρουν πως ενδεχομένως να δούμε φως στην άκρη του τούνελ με συνέχεια και αντικατάσταση του Sheen από τον ελληνοαμερικανό John Stamos. O Charlie Sheen σε συνέντευξη του έδειξε την ενόχληση του, λέγοντας πως: «Αυτός δεν το ‘χει!».

Μπορεί το CBS λοιπόν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για το μέλλον του «TaHm», δεν συμβαίνει το ίδιο για το «How I Meet Your Mother». Οι υπεύθυνοι την Πέμπτη ανακοίνωσαν πως ανανεώνουν την σειρά μέχρι το 2013. Αξιοσημείωτο είναι πως ανανέωσαν και οι πέντε πρωταγωνιστές και η σειρά θα φτάσει τους οκτώ κύκλους. Σημειώνω πως σήμερα στην Αμερική προβάλλονται επεισόδια από τον πιο πρόσφατο έκτο κύκλο. Στο «Deadline Hollywood Daily» διαβάζουμε πως η ανανέωση ανεβάζει και το κασέ. Από 1,6 εκατομμύρια δολάρια που κοστίζει το επεισόδιο σήμερα, η αύξηση των κασέ στο διπλό, αυτομάτως διπλασιάζει και το κόστος παραγωγής. 3,5 εκατομμύρια δολάρια θα κληθεί να πληρώσει η εταιρία παραγωγής και στους πέντε πρωταγωνιστές… ανά επεισόδια! Έμεινες? Υπολόγισε τώρα είκοσι επεισόδια ανά κύκλο για δύο χρόνια? 140 εκατομμύρια μόνο για τα κασέ των 5 που σημαίνει 28 εκατομμύρια για κάθε έναν από τους  πρωταγωνιστές.  Φυσικά τα ποσά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα εισπράττει το δίκτυο μόνο από μεταδόσεις επεισοδίων, από επαναλήψεις rerun και πωλήσεις στο εξωτερικό.

Μικρά-Μικρά
Τον γνωρίσαμε από την δραματική σειρά «LOST» ως John Locke. Ο γνωστός ηθοποιός που στην πραγματικότητα ακούει στο όνομα Terry O'Quinn θα πρωταγωνιστήσει στο δραματικό τηλεοπτικό μιούζικαλ «Αλληλούια» (Hallelujah) του δημιουργού των «Desperate Housewives» Marc Cherry για το ABC. Ο Terry O’Quinn θα παίξει τον κακό της ιστορίας.

Προβληματισμός επικρατεί στην Αμερική για τα χαμηλά νούμερα του «America's Next Top Model». H εκπομπή που αποτελούσε ναυαρχίδα του δικτύου «The CW» δείχνει να χάνει οπαδούς και τηλεθεατές-υποστηρικτές. Την προηγούμενη εβδομάδα μόλις δύο εκατομμύρια τηλεθεατές θέλησαν να δουν υποψήφια μοντέλα να ξεκατινιάζονται on camera. Το «America's Next Top Model» βρίσκεται στον δέκατο έκτο του κύκλο.

Η Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε ξανά στο εμπορικό τηλεοπτικό μιούζικαλ του FOX  «Glee» ως αναπληρώτρια δασκάλα Ηolly Ηoliday. Τα νούμερα εκτοξεύθηκαν κυρίως στο εμπορικό 18-49 με την σειρά «Glee» να πλησιάζει τους 11.9 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Και τα 10 πιο δημοφιλή προγράμματα στην Αμερική την εβδομάδα 28/2-6/3 στο εμπορικό 18-49.
Αναφέρουμε τα Rating-Points. Δηλαδή, πόσοι εκ των 18-49άρηδων που κατέχουν τηλεοπτική συσκευή είδαν ένα συγκεκριμένο προϊόν. 
  
1 American IDOL [Πέμπτη]            FOX        8.2         
2 American IDOL [Τετάρτη]           FOX        7.8         
3 American IDOL Special [Τρίτη]   FOX        7.6
4 Modern Family [ΣΕΙΡΑ]              ABC        4.1
5 House [ΣΕΙΡΑ]                            FOX        3.8         
6 NCIS [ΣΕΙΡΑ]                             CBS        3.8
7 CRIMINAL MINDS [ΣΕΙΡΑ]     CBS        3.6
8 THE BACHELOR [REALITY]    ABC        3.5
9 DESPERATE HOUSEWIVES     ABC        3.4
10 How I Met Your Mother [ΣΕΙΡΑ] CBS      3.4

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. epitelous meta apo arket kairo h agaphmenh mou sthlh, eixa priksei ton tv nea sta mhnumata , paw na to diabasw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το glee ουτε 12 εκατομμυρια δεν εκανε οχι 20 που μου λες εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αλλα το glee ειναι η πρωτη σειρα σε τηλεθεαση στην Αμερικη. (στο νεανικο κοινο παντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. epitelous! h agaphmenh mou sthlh!!! mas eleipse! 8eloume perissotera nea, sto domenica vazeis perissotera! omologw pws parolo pou asxoloumai e auta, den h3era oti to ANTM exei provlima me thn thle8eash, to CW einai to agaphmeno mou, ta perissotera show pou vlepw einai apo auto to diktuo, alla exei provlhmata kai sxedon ola ta show tou exoun pesei se thle8eash tis 2-3 teleutaies evdomades. 8a h8ela ena afierwma sthn agaphmenh mou seira TVD!


    http://tvbythenumbers.zap2it.com/
    ena site gia ta noumera thle8eashs kai genika gia ta show ths amerikhs gia osous endiaferontai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους η επιστροφή του Sandman..!!

    Μας έλειψες ρεε..!!!...Με διαφορά η αγαπημένη μου στήλη στo blog του Tvnea..!!

    Ξέρεις Mr. Sandman για ποιο λόγο δεν είχε αυτή την εβδομάδα Modern Family και How i met your mother..??...Tην προηγούμενη φορά είχε Super bowl τώρα είχε κάτι αντίστοιχο ή απλώς έτυχε..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
    @6.02μμ
    Θενκ γιου για την υπομονή. Υπήρχε θέμα χρόνου…
    @6.24μμ
    Ευχαριστώ για την πληροφορία. Υπήρχε απόσπασμα για το American Idol, το οποίο αφαίρεσα και έτσι έμεινε το 20αρι. Έχει διορθωθεί όμως εδώ και ώρες και συγκεκριμένα στις 6:24, δηλαδή ακριβώς την ώρα που έγραφες το σχόλιο σου.
    @ 7:52 μμ
    Σωστός!
    @ TVmaster
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Συγκριτικά με παλαιότερους κύκλους κάνει μικρότερα νούμερα. Το τσίμπησα από τα blogs του LATIMES, είναι μία δημοσιογράφος… καμένη με τις Μοντέλες και αναλύει σε βάθος κάθε επεισόδιο, μόνο τις ανάσες δεν μετρά. Ψάξε για το Show Tracker. Αυτό το δίκτυο, όσο μικρό και αν είναι, τόσο δυσκολεύεται. Περιμένω πως και πως τον Μάιο, πιστεύω στην σειρά Ντάνι Λοβίνσκι και εύχομαι το κοινό στην Αμερική να δώσει μία ευκαιρία. Οι καλές τους σειρές σιγά-σιγά φτάνουν στο τέλος τους και το δίκτυο πρέπει να βρει εναλλακτικές. Α! Το Domenica είχα προαναγγείλει πως θα βγει εντός Μαρτίου…
    @ 8:37 μμ
    Σε ευχαριστώ ρε συ! Το «Modern Family» δεν βγήκε γιατί το ABC πειράζει λίγο την prime time του. Επειδή βρισκόμαστε με το ένα πόδι πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για την Upfront-Week του Μάιου και τα δίκτυα πρέπει να αποφασίσουν από τα πριν πόσα new entries θα δώσουν: τρία, τέσσερα, πέντε… πειραματίζονται, αφήνοντας εκτεθειμένα νέες σειρές (όπως το Mr. Sunshine / Mad Love) και έτσι βλέπουν αν και χωρίς Lead in (ModFam/ HIMYM) μπορούν να σταθούν ή όχι επάξια εμπορικά. Στην περίπτωση του Mr. Sunshine λ.χ. είδαμε κάθετη πτώση, όπως και στο Mad Love του CBS που χρειάζεται τελικά το Lead In του How I Met Your Mother. Αυτοί οι πειραματισμοί είναι σημαντικοί και για τα κασέ που θα δοθούν αν πάρουν πράσινο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. apo new entries, 8elw polu na dw to terra nova sto FOX, to secret circle, to awakening kai to heavenly sto cw, an kai akoma tipota den einai sigouro gia to poia show 8a pai3oun sto CW, apo auta pou vlepoume twra, 8elw polu na sunnexistei to TVD,GG,90210 apo to CW, o Chuck apo to NBC, TO BWY kai to V apo to ABC, to V teleiwnei thn trith kai anisuxw gia ta pesmena noumera tou! Gia to Glee den anisux, ananew8hke hdh to maio tou 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να είσαι καλά Mr Sandman.

    Δυστυχώς τις κωμωδίες (TV σειρές) που ήθελα να τις δω, τις έχω εξαντλήσει... Οποιαδήποτε εναλλακτική λύση ή πρόταση που ανέφερες και σήμερα είναι συνεπώς καλοδεχούμενη... :D

    Ευχομαι ο "νέος Τσάντλερ" στο Mr. Sunshine να είναι κάτι που θα μου αρέσει, όπως στο Mad Love ο πρωταγωνιστής του American pie να μας χαρίσει αντίστοιχο γέλιο.

    Πάντως η αδυναμία μου από πέρυσι είναι το Modern Family. Tέτοια πόρωση δεν την είχα ούτε με το Big Bang Theory, παρά μόνο με τους αξεπέραστους Simpsons ή με τον Al Bandy...:p

    Kαλό βράδυ παιδιά. Και με πολύ γέλιο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Welcome Back Mr Sandman!!!
    Όπως πάντα η στήλη τα σπάει...Περιμένω το Domenica!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com