Ticker

Σουλιώτη-Ναθαναήλ: Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής Real Housewives


Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Ιωάννα Σουλιώτη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Real Housewives, μίλησαν για την προσωπική τους ζωή, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ''ΟΚ''.
Αρχικά, και οι δύο παραδέχτηκαν, πως δεν θα συμμετείχαν στην εκπομπή, αν δεν υπήρχε το οικονομικό αντάλλαγμα. Όπως είπαν, ''η οικονομική ανταμοιβή είναι πάντα ένα δέλεαρ και πίσω από αυτό κρύβεται μια δέσμευση, κατά την οποία πρέπει να είναι συνεπείς και οι 2 πλευρές''. Αν ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα δέχονταν και χωρίς ανταμοιβή.
Η Αννίτα, σε όσους μπορεί να πιστεύουν πως τα οικονομικά δεδομένα του σπιτιού της, δεν ανταποκρίνονται σε εκείνα της μέσης Ελλάδας, απαντά: ''Την οικονομική κρίση, την έχουμε αισθανθεί όλοι μας. Όταν είδα τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ αποφάσισα να βάλω συνθετικό χλοοτάπητα στον κήπο μου, αντί να έχω γκαζόν. Έχω μειώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό 30-40%.''...

Πώς αντέδρασαν όμως, τα παιδιά τους, στο άκουσμα της συμμετοχής τους σ' αυτό το παιχνίδι; Η Ιωάννα είπε, πως πριν πάρει την απόφαση να συμμετέχει, ζήτησε την γνώμη ειδικών, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο πρώην σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γέρου, γιατί δεν ήξερε πως θα αντιδρούσαν εκείνα κι ύστερα τους εξήγησε πως αυτό δεν θα γίνεται πάντα. ''Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα'', τους είπε. Η Αννίτα με τη σειρά της, ανέφερε πως ποτέ δεν της παραπονέθηκαν τα παιδιά, γιατί η κάμερα είναι ελάχιστες φορές μέσα στο σπίτι.
Επιπλέον, η Ιωάννα δήλωσε πως από το διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο ''δεν βγήκε αλώβητη, γιατί από μία κατάσταση πέρασε σε μία άλλη''. Τόνισε όμως, πως ''το σημαντικό είναι, ότι τώρα είναι καλά και οι δυο και ως ενήλικοι λειτουργούν με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά τους. Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος, αλλά βγήκα πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό μου. Τα παιδιά με βοήθησαν να βρω τις ισορροπίες μου. Μάλιστα, ζήτησα και τη συμβουλή παιδοψυχολόγου κι έκανα κάποια σεμινάρια ψυχολογίας για να αντιμετωπίσω τον θυμό που είχα μέσα μου.''
Η Αννίτα, όσον αφορά στο γάμο της και τα διαζύγια, που έχουν αυξηθεί στις μέρες μας δήλωσε: ''Δυστυχώς, αυτά είναι τα σημεία των καιρών. Δεν νιώθω ότι με αφορά, ούτε είναι κάτι που με φοβίζει, γιατί όταν ένας γάμος έχει γερές βάσεις, μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Όλες οι σχέσεις περνάνε όρη και κοιλάδες. Τώρα αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι πιο γεμάτη από ποτέ.''

περισσότερα στο ''ΟΚ''

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. αλλη παπαρια απο εδω! κανει μια -δυο σωστες κινησεις ο αντ1 που βγαζει νεες (εστω παλιες που δεν εχουν προβληθει) σειρες και το χαλαει μεμιας βγαζοντας τις κατινες του κολωνακιου! μαλακα αντ1 μιας και διαβαζετε οι υπαλληλοι εδω:
    κοφτε ολα τα ριαλιτι και βγαλτε ακομα μια σειρα που εχετε στο συρταρι απο το 2002 και λεγεται δειξε μου το φιλο σου! επισης ζωα εχετε γυρισει μια τηλεταινια την οποια δεν ειδαμε ποτε ξενος αναμεσα μας με τη Βαλακου και εναν μαυρουλη, σαν το σεναριο του σοφερ της κυριας νταιζη!
    οσα καναλια βγαζουν ριαλιτι ειναι αξια της μοιρας τους. ορθη κινηση απο το μεγκα που δε θα βγαλει τη παπαρια uman καντε και εσεις στο αντ1 εξυπνες κινησεις.
    και δειξτε ζωα και καμια αξιολογη επαναληψη ξημερωματα απο τη δεκαετια του 90. αντεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως και ολα τα λλα προγραμματα του αντ1 φετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.44 ευχομαι να πατωσει το σκατοριαλιτι αλλα οχι ολα τα προγραμματα! ευχομαι το "Χωρις ορια" να παει πολυ καλα γτ αν και μια συνηθισμενη ερωτικη ιστορια κτλ ειναι θετικο οτι προκειται για ελληνικη μυθοπλασια παιζουν καλοι ηθοποιοι (αν εξαιρεσεις την πρωταγωνιστρια που αν ειναι αυτη που θυμαμαι αααστα να πανε) και γενικως προσεγμενη παραγωγη. επισης και το steps ειναι καλη η προσπαθεια γτ πιανει τον παλμο της εποχης αν δεν ειχε την μαξιμου 1000 φορες καλυτερα, αλλα τεσπα κανεις δεν ειναι τελειος.
    γενικως τα ριαλιτι ας φανε λασπη αλλα οι σειρες ολων των καναλιων να σκισουν, δινουν ψωμι σε ηθοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EGW PALI NOMIZW PWS THA SKISEI, EKSALOU PAIZEI KAI SE WRA POU TO MEGA DEN THA EXEI TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλα θα σκισει το νεο προγραμμα του αντ1 απο το β μισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτές τις τελειωμένες και ξοφλημένες που τις βρήκαν??????????? Μπροστά σ'αυτές οι πρωταγωνιστές στις οικογενειακές ιστορίες είναι έτοιμοι για οσκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com