«Όταν ήμουν 12 χρόνων, οι γονείς μου χώρισαν, και από τότε δεν έχω ξαναδεί τον πατέρα μου. Δεν ξέρω καν τι δουλειά κάνει. Όταν μπήκα στο Next Top Model, με είδε στην τηλεόραση και με πήρε τηλέφωνο. Αυτή ήταν η μόνη επικοινωνία που είχαμε, αλλά δεν έχουμε βρεθεί από κοντά» λέει η Ευαγγελία στο PEOPLE και συνεχίζει: «Πολλές φορές τον σκεφτόμουν μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ευτυχώς, διασκέδασα πάρα πολύ την παραμονή μου στο χώρο του σπιτιού, παρά τις εντάσεις και τις φασαρίες, στις οποίες, φυσικά, ποτέ δεν συμμετείχα, γιατί δεν ήθελα να ρίξω το επίπεδό μου».
Έλενα Παπαδοπούλου
«Είχα ένα πρόβλημα υγείας –το ξέρουν όλοι μέσα στο παιχνίδι–, που με ανάγκασε να πάρω κάποια κιλά, κι έτσι το σώμα μου άλλαξε. Γι’ αυτό δέχτηκα τα σχόλια της επιτροπής. Ποτέ δεν με στενοχώρησαν, γιατί είχαν απόλυτο δίκιο. Από την επιτροπή έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην Τζένη Μπαλατσινού και στον Χριστόφορο Κοτέντο, γιατί είναι
πάντα πολύ ευγενείς». Θυμάται τα παιδικά της χρόνια, τότε που φορούσε τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της και περπατούσε στο μακρύ διάδρομο του χολ στο σπίτι τους. «Από μικρή ήθελα να γίνω μοντέλο, ενώ παράλληλα σπουδάζω μηχανικός στο ΤΕΙ Σερρών. Αν κάτι δεν πάει καλά με το μόντελινγκ, τότε θα ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα»
Διάβασε ακόμα:Η νικήτρια του Next top Model 2 είναι η ...
(Από το περιοδικό People που κυκλοφορεί)
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com