Ticker

10/recent/ticker-posts

Βαρδής: Χάρηκα για την παρακμή Μικρούτσικου!

Με απίστευτα σκληρά λόγια μίλησε ο Αντώνης Βαρδής για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην κάμερα της εκπομπής TV Weekend. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως όταν έμαθε πως ο παρουσιαστής δεν τα πήγαινε καλά στα επαγγελματικά του χάρηκε. Διευκρίνισε πως δεν αναφέρεται στα του οίκου του, αλλά για τα επαγγελματικά του. «Θα σου πω την αλήθεια κι ας φανώ κακό. Όταν έμαθα ό,τι δεν βρίσκει εύκολα δουλειά, είπα μέσα μου: “Όλα εδώ πληρώνονται”». 

Ο 63χρονος ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών είπε χαρακτηριστικά για τον Ανδρέα και την σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης: «Ο Ανδρέας είναι ικανός, αν δει πως στο απέναντι κανάλι παίζει κάτι καλό να σηκώσει την φούστα της γυναίκας του, μόνο και μόνο για να κάνει νούμερα». Μάλιστα πρόσθεσε πως «Ο Ανδρέας είχε ταλέντο στο να σου κάνει τα νεύρα τσατάλια». Χρονικά την κατιούσα πορεία του Ανδρέα (sic!) ο τραγουδιστής την τοποθετεί την εποχή του Fame Story, όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1 καθύβριζε τον τραγουδιστή. Θυμίζουμε πως οι δύο άνδρες είχαν έντονη κόντρα στο πρώτο Fame Story που μεταδόθηκε την σεζόν 2002/2003 που παρουσίασε η Ναταλία Γερμανού, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής.

Ας θυμηθούμε ξανά ένα από τα στιγμιότυπα του πρώτου fame Story που ζητήθηκε έντονα την εποχή που μεταδόθηκε... 




Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Ωραίες εποχές!(αναφέρομαι στο fame story)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει απόλυτο δίκιο ο Βαρδής!
    Για έναν τύπο ο οποίος είχε το συνήθειο να ξεζουμίζει τον άλλο σαν αυθεντικό παράσιτο δεν πρόκειται να νιώσω τον παραμικρό οίκτο!
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΙΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ /ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:22 μ.μ.
    Στον Λιάγκα αναφέρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βαρδής, στις δεκαετίες που βρίσκεται στα καλλιτεχνικά πράγματα σαν δημιουργός και ερμηνευτής, δεν έχει δώσει ΠΟΤΕ στον κόσμο δικαίωμα για να τον κρ΄΄ινει αρνητικά. Αντίθετα, ο Μικρούτσικος στα 20 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης έχει δώσει ΡΕΣΙΤΑΛ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, μοστράροντας στα μούτρα των τηλεθεατών τα πάντα: τις γυναίκες του, το κρεβάτι του, το παιδί του, τους γάμους του, τα διαζύγια του, το θρήνο του, τις ανασφάλειές του, τα γκομενικά του, τα οικονομικά του, τις αντιζηλίες του ...και...και... Λυπάμαι, αλλά δεν έχω ίχνος σεβασμού για αυτόν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com