Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι θα δούμε απόψε στο "Mtv Take 20" με τον Γιώργο Σατσίδη


(Δ.Τ) ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ MTV TAKE 20 - ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 !

Το πρώτο MTV TAKE 20 για το 2011 θα είναι επετειακό και θα περιλαμβάνει ένα πρωτοχρονιάτικο μενού με τις πιο λαμπερές συνεντεύξεις που φιλοξένησε το Take 20.  Πάρτε λοιπόν, βαθιά ανάσα γιατί θα δείτε Αντζελίνα Τζολί, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Πάμελα Άντερσον, Τζορτζ Κλούνει,  Τζένιφερ Άνιστον, Τζέσικα Άλμπα, Μόνικα Μπελούτσι και Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Ατζελίνα Τζολί, η θεά του κινηματογράφου κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα της στο Παρίσι για να την ανακρίνουμε μέχρι τελικής πτώσης. Η 35χρονη ηθοποιός, μιλάει για την ταινία της, το «The Tourist», την ηρωίδα που υποδύεται αλλά και για  τη μοναδική φιλανθρωπική της δράση, ως πρέσβειρα του ΟΗΕ. Ακόμα, ο Γιώργος Σατσίδης συναντά στο Λονδίνο τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, τον πιο διάσημο μάγο της μεγάλης οθόνης, και εκείνος του μιλά για το project “Harry Potter”, τις επιθέσεις που δέχεται από τις φανατικές θαυμάστριες στο δρόμο και ομολογεί πως έλκεται από τις μεγαλύτερες γυναίκες. Ακολουθεί τετ-α-τετ συνέντευξη του παρουσιαστή με την Πάμελα Άντερσον στη σουίτα του ξενοδοχείου της. Η Παμ μιλά στον Γιώργο για τη ροζ ταινία που είχε γυρίσει με τον ελληνικής καταγωγής πρώην συζυγό της Τόμι Λι και κλάπηκε, την ηπατίτιδα C από την οποία πάσχει και βέβαια τους Έλληνες, που θεωρεί τον πιο σέξι λαό στον κόσμο! Η εκπομπή όμως περιλαμβάνει και Κλούνει! Ο πιο γοητευτικός 50άρης της μεγάλης οθόνης ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του και εξομολογείται κρυφές λεπτομέρειες για τη σχέση του με τον πατέρα του, ποια ήταν η πρώτη ταινία που είδε και που έδωσε το πρώτο του ραντεβού. Και οι συνεντεύξεις δεν τελειώνουν εδώ! Ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον, ή αλλιώς Αναστασάκη. Ο Γιώργος Σατσίδης τη συνάντησε και οι δυο τους τα είπαν… εννοείται στα ελληνικά! Η εκπομπή θα κλείσει με τρεις ακόμα τετ-α-τετ συνεντεύξεις. Τζέσικα Άλμπα, Τζένιφερ Λόπεζ και Μόνικα Μπελούτσι ανοίγουν την καρδιά τους και αποκαλύπτοντας απίστευτες πτυχές της ζωής τους.

Aπόψε στις 21:00 στο MTV !!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Παιδιά σήμερα στο πρωινό μου είχαν καλεσμένη την ΘEA Ναταλία Δραγούμη και όλες οι ερωτήσεις ήταν άκρως προσωπικές κ αδιάκριτες αν πολλά λεφτά αν της την έχει πέσει γυναίκα αν έχει κάνει πλαστικές πως ακριβώς γνωρίστηκε με τον άντρα της έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com