Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι θα δουμε σήμερα στο LifeStyle με την Δέσποινα Καμπούρη

Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο ALTER!
Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!
O Σπύρος Παπαδόπουλος δε χρειάζεται συστάσεις. Από τους "Απαράδεκτους" μέχρι και τον "Εκατομμυριούχο" μας έχει χαρίσει απίστευτες τηλεοπτικές στιγμές. Σε μια συζήτηση, παρά συνέντευξη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για όλα όσα έχουν ακουστεί, για όλα εκείνα που του έχουν προσάψει και δίνει την απάντησή του για την Σεμίνα Διγενή. «Δεν ήξερα ότι υπήρχε κόντρα με την Σεμίνα. Από τον κόσμο τα μαθαίνω». Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Την προηγούμενη εβδομάδα πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα σε ηθοποιούς για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια έχει πτυχίο. υποκριτικής. Το LifeStyle ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να το εξακριβώσει. η συνέχεια επί της οθόνης!!!
200.000 πωλήσεις. ο Γιάννης Πάριος επιβεβαιώνει ότι οι καλές φωνές. πάνε στον παράδεισο των αριθμών και των πωλήσεων. Ο Γιάννης Πάριος και η Real news έκαναν και πάλι το θαύμα τους και γιόρτασαν την επιτυχία τους με ένα μεγάλο πάρτι για την απονομή του πλατινένιου δίσκου. Νίκος Χατζηνικολάου, Νατάσα Θεοδωρίου, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, Σταμάτης Γονίδης ήταν μόνο μερικοί από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους!...

Τζένιφερ Λόπεζ, Ανν Χαθαγουέι, Αντζελίνα Τζολί, Νάταλι Πόρτμαν, Σάντρα Μπούλοκ ήταν μόνο μερικές από τις κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για τις "Χρυσές Σφαίρες". Ποιες κυρίες πήραν άριστα για τις ενδυματολογικές τους επιλογές;
Οι Vegas είναι νέοι και πολύ επιτυχημένοι. τα τραγούδια τους ακούγονται πολύ και το LifeStyle τους γνώρισε καλύτερα. Βρέθηκε στα backstage του νέου τους videoclip και κατέγραψε τα πάντα.
Τι γίνεται όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Σωτήρης Νίνης, η Ναταλία Γερμανού, η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Άκης Ζήκος και φυσικά η δική μας Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί πολλοί ακόμα ενώνουν τις δυνάμεις τους; Δημιουργείται το ημερολόγιο του W.I.N HELLAS 2011. Ένα ημερολόγιο για "Σχέσεις Προστασίας", κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης και της προστασίας των γυναικών.
Γιατί Lifestyle. γιατί η ζωή είναι ωραία!
Σάββατο στις 21:00 στο ALTER.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια