Ticker

10/recent/ticker-posts

H επιτυχημένη δικαστική σειρά SHARK απο 26-1 τα μεσάνυχτα

H επιτυχημένη δικαστική σειρά με τον Τζέιμς Γουντς έρχεται στον ΑΝΤ1 από τις 26 Ιανουαρίου
Τρίτη με Παρασκευή τα μεσάνυχτα
O μεγαλοδικηγόρος Σεμπάστιαν Σταρκ φημίζεται για τις αθωώσεις των πελατών του, που είναι συνήθως πλούσιοι και ένοχοι… Μέχρι τη στιγμή που ένα γεγονός θα τον κάνει να αλλάξει στρατόπεδο και να περάσει στο ρόλο του εισαγγελέα…
Αυτό είναι το στόρι της περιπετειώδους δικαστικής σειράς που κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ και θα μας… ξενυχτάει Τρίτη με Παρασκευή.
Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς («Καζίνο») ενσαρκώνει με τον γνωστό δυναμισμό αλλά και το πηγαίο χιούμορ του τον κυνικό κεντρικό ήρωα. Πλαισιωμένος από μια ομάδα άπειρων μα ικανών δικηγόρων, ο Σταρκ ‘προβάρει’ την εξέλιξη της κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνει σε μια ‘δικαστική αίθουσα’ που έχει στήσει στο υπόγειο του σπιτιού του. Στόχος του κάθε φορά είναι να κλείσει στη φυλακή ανθρώπους σαν εκείνους που κατάφερνε άλλοτε να απαλλάσσει από κάθε κατηγορία! Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο-πιλότο της σειράς έχει σκηνοθετήσει ο διάσημος μαύρος κινηματογραφιστής Σπάικ Λι («Κάνε το σωστό»).
Από την Τετάρτη 26/1, Τρίτη με Παρασκευή τα μεσάνυχτα, κανένας εγκληματίας δεν γλιτώνει από τα… δόντια του!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. AYTES OI SEIRES ME DIKASTES DYSTYXWS DEN KANOUN POTE EPITYXIA STHN ELLADA!EDW AS EINAI KALA TA KAKISTHS AISTHITIKHS TOURKIKA(EXAIRW TIS 1001 NUXTES),ME TA ATELEIWTA DAKRYA,TA NEOKLASSIKA KAI TA SEMEDAKIA!ELEOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:02 μ.μ. Genika oi ksenes seires den kanoun epituxia sthn Ellada me ekseresh isws to grey's anatomy.Gnwmh mou pantws einai pws se auto ftaine k ta kanalia giati allazoun 100 fores wra,mera k sto telos ta stamatane kiolas (gia ta tourkika sumfwnw apoluta)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com