Ticker

10/recent/ticker-posts

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Dancing with the stars II

Πινελιές ανανέωσης θα γίνουν στο «Dancing with the stars ΙΙ» που επιστρέφει στη συχνότητα του ANT1 τον Μάρτιο.Πρώτα από όλα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Υupi η πρώτη αλλαγή που μελετάται να γίνει είναι να αυξηθούν τα διάσημα ζευγάρια που θα χορέψουν. Έτσι αντί για δώδεκα dancing couples που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο ενδεχομένως φέτος να διαγωνιστούν συνολικά δεκατέσσερα.
Από ‘κει και πέρα όσον αφορά στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί ότι δέχτηκαν πρόταση να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό dance σόου, δεν ισχύει κανένα, με εξαίρεση βέβαια αυτό του Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος άλλωστε το παραδέχτηκε δημόσια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις πρόσφατα η παραγωγή ετοίμασε τη μεγάλη ομολογουμένως λίστα με τα πρόσωπα που θα ήθελε να δει να συμμετέχουν στο σόου και η διαδικασία προσέγγισης αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα...
Επιπλέον η μία και μοναδική συνάντηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια με τα πρόσωπα της παραγωγής στα μέσα Δεκεμβρίου ήταν για τυπικούς λόγους. «Η συνάντηση ήταν αμιγώς αναγνωριστική και συζήτησαν γενικά για το πώς θα κινηθούν στον δεύτερο κύκλο. Δεν έχει υπογράψει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα είναι και φέτος η οικοδέσποινα του σόου» λέει πηγή από τον ANT1 στο Υupi και συνεχίζει: «Επιπλέον με τα μέχρι τώρα δεδομένα ούτε στην κριτική επιτροπή αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Ο σταθμός κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή στις καρέκλες του DWTS II να καθήσουν πάλι ο Γιάννης Λάτσιος, η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Αλέξης Κωστάλας».
πηγή:Υupi

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια