Ticker

10/recent/ticker-posts

Σταμάτης Μαλέλης:Νομίζω ότι η καλύτερη εκπομπή είναι το "Ράδιο Αρβύλα"


Ο ισχυρός άντρας του Star Σταμάτης Μαλέλης σε συνετευξη του στην Πρωινή Μελέτη αφού επεσήμανε πως η τηλεόραση έχει την ανάγκη για νέα πρόσωπα και νέες φρέσκες ιδέες, τόνισε: «Τα παιδιά της σχολής μπορούν να πάρουν την τηλεόραση στα χέρια τους. Συζητάμε τα πάντα μαζί. Από την οικονομική κρίση μέχρι το τέλος του καπιταλισμού. Προσπαθούμε μαζί να κτίσουμε την αυριανή τηλεόραση».
Ο Σταμάτης Μαλέλης είπε και την άποψή του για το ποια εκπομπή πιστεύει πως είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στη μικρή οθόνη. Ο ίδιος είπε: «Νομίζω ότι η καλύτερη εκπομπή είναι το «Ράδιο Αρβύλα». Δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή. Είναι μία πολύ έξυπνη εκπομπή, χωρίς κόμπλεξ, τα παιδιά κάνουν χαβαλέ και περνάνε καλά».
Δείτε το Video...

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ/ΤΥΧΑΙΟ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ/ Η ΤΒ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΗ ΜΑΛΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΚΟΜΩΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:31 symfwnw , einai oloi analwsimoi kai fysika axrhstoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αρχίσει από τον εαυτό του. Το Star έχασε έσοδα που ξεπερνούν τα 40 εκατ. και σχεδόν 12 ώρες την ημέρα είναι υπό την επίβλεψη του. Τα νούμερα του κεντρικού δελτίου στα νεανικά είναι στα τάρταρα, μέρες που είναι και τρίτο.
    Εκτός από την Μελέτη δεν ανακάλυψε και κάτι φρέσκο τα τελευταία χρόνια. Η σχολή του είναι αποτυχία. Δεν είναι τυχαίο που παίζουν σποτάκια όλη την ημέρα και την μετέτρεψαν σε σπουδές από απόσταση. Εξήντα θέσεις είχαν πέρσι έτοιμες και μόνο 22 πάτησαν το πόδι τους. Από αυτούς κανένας δεν δουλεύει ούτε καν με πρακτική στο STAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατι το λεει τωρα και δεν το ελεγε πριν 2 εβδομαδες που ηταν το Μαστερ Σεφ? Εκ των υστερων και εκ των νουμερων κριτες δεν εχουν αξια! 30 συνεντευξεις εδωσε απο το Σεμπτεμβρη, ας το ελεγε πριν να λεγαμε οτι οντως το εννοει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΛΕΛΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ;;;;ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΩΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΣ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com