Ticker

10/recent/ticker-posts

Aυτην την εβδομαδα στην εκπομπή "Με αγάπη"

Η Μαρί Κυριακού συνεχίζει να μας στέλνει το ξεχωριστό της μήνυμα για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο ΜΕ ΑΓΑΠΗ, καθημερινά στις 12:50.
Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:
Στήριξη στους κατοίκους της Αφρικής
Φανταστείτε μία χώρα όπου δεν υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς, τηλεπικοινωνίες ή πόσιμο νερό και όπου κάθε οικογένεια στερείται τις στοιχειώδεις εγκαταστάσεις υγιεινής! Tη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει την οργάνωση «Πολίτες για την Αφρική», που έχει στόχο να αλλάξει τις απάνθρωπες συνθήκες ζωής στη Μαύρη Ήπειρο.

Life Action Trust
Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν παιδιά με ανεπανάληπτα χαρίσματα και ταλέντα που πρέπει με κάθε τρόπο να αναδειχθούν και να καλλιεργηθούν! Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας πληροφορεί για την Κοινωφελή Οργάνωση Life Action Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο, που προσφέρει στους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να ξεδιπλώσουν τις δεξιότητές τους.
Παιδικές ρευματοπάθειες
Όταν ακούμε για πόνους στις αρθρώσεις, στο μυαλό μας έρχεται συνήθως κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος. Κι όμως, οι ρευματοπάθειες προσβάλλουν και τα παιδιά!..

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα ενημερωθούμε για τον «Παιδικό Αντιρευματικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος», ένα σύλλογο που πασχίζει να βοηθήσει τα παιδιά που νοσούν, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.
Στήριξη στα Εξαρτημένα Άτομα
Τη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, θα επισκεφθούμε το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που αγωνίζεται για την απεξάρτηση, την εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη των ανθρώπων που είναι χαμένοι στον κόσμο των ναρκωτικών.
Μαραθώνιοι Ορίζοντες
Τη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα γνωρίσουμε τους Μαραθώνιους Ορίζοντες, που στοχεύουν στην ενημέρωση, κατάρτιση και πληροφόρηση των πολιτών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού.
Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια