Ticker

10/recent/ticker-posts

Χρανιώτης- Κογεβίνα Απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις

Το νέο ερωτικό δίδυμο της Ονειροπαγίδας του ANT1 φωτογραφίζεται μαζί για το OΚ!, θυμάται τις πρώτες του αγάπες, τις μακροχρόνιες σχέσεις και μιλάει για τον γάμο.


Έχασες κάποιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου;
Ιζαμπέλλα: Τον πατέρα μου. Ήταν άρρωστος και έφυγε από τη ζωή μέσα στο χρονιά που τελειώνει. Ήμουν πάρα πολύ δεμένη μαζί του. η απώλεια σίγουρα γιατρεύεται με το χρόνο, αλλά δεν αντέχεις το κενό που αφήνει πίσω του το πρόσωπο που φεύγει.
Γιώργο, σού έχει συμβεί κάποιο έντονο γεγονός που να σε πόνεσε πάρα πολύ;

Γιώργος: Το διαζύγιο των γονιών μου. Χώρισαν όταν ήμουν δεκατριών χρονών. Όταν το έμαθα, έκλαψα έξι ώρες συνεχόμενες, κοιτώντας τις φωτογραφίες του γάμου τους και μετά απλώς το δέχτηκα. Οι γονείς μου είναι καλύτερα χώρια.
Ιζαμπέλλα, πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά τον γάμο;

Παντρεύτηκα πριν από ενάμιση χρόνο και ο σύζυγος μου είναι εκτός χώρου. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και δεν φόρεσα νυφικό. Δεν είμαι δηλαδή από τα κλασσικά κορίτσια που ονειρεύονταν από μικρές να ντυθούν νυφούλες. Μετά το γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά στη ζωή μου. Πριν παντρευτούμε ήμαστε μαζί δεκαοκτώ μήνες, αν και τον γνώριζα πολλά χρόνια...
Πολλοί συνάδελφοί σας έχουν παραδεχτεί ότι έχουν επισκεφθεί ψυχολόγο. Εσείς;
Ιζαμπέλλα: Έχω πολλούς φίλους συναδέλφους που μου έχουν πει ότι επισκέπτονται ψυχολόγο και νιώθουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι ένα ωραίο μάθημα αυτογνωσίας. Αλλά δεν θα μπω σ’ αυτή τη διαδικασία αυτή τη στιγμή. Τώρα το βλέπω σαν μια σπατάλη, παρά σαν μια ανάγκη.
Γιώργος: Ναι, πήγα πριν από πέντε χρόνια, τρεις με τέσσερις φορές. Δεν είμαι σίγουρος ότι με βοήθησε. Δεν ήταν θέμα ζωής και θανάτου, απλά συνέβη σε μια περίοδο που δεν ήμουν ευτυχισμένος. Η όλη διαδικασία μού φάνηκε οικεία, επειδή ήταν μια συζήτηση την οποία ήδη είχα κάνει με τους φίλους μου, και έτσι σταμάτησα.

Περισσότερα στο ΟΚ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια