Ticker

10/recent/ticker-posts

Έλενα Κατρίτση:« Είναι ψυχοφθόρο να δουλεύω μόνο έξι μήνες »

Δυο χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη, η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει για τα προβλήματα και την ανασφάλεια της δουλειάς της και πόσο την φθείρει ψυχολογικά αυτή η κατάσταση. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια: « Η ζωή μου προχωράει και αλλάζουν διάφορα. Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν, άλλοι έρχονται, οι συνθήκες της δουλειάς αλλάζουν. Όλοι βιώνουμε μια κατάσταση πολύ δυσάρεστη, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Σκέψου ότι τα τελευταία δυο χρόνια εργάζομαι μόνο τους έξι μήνες του χρόνου και τους άλλους έξι περιμένω να μάθω αν έχω δουλειά. Μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο και εξαντλητικό είναι αυτό ».

πηγή:People

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι εξη μηνες? Εξη μερες ειναι ψυχοφθορο για εμας να δουλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ θα ήθελα μια δουλειά που να μου δίνει τόσα, που να δουλεύω 6 μήνες και να κάθομαι τους άλλους έξι. Γιατί μην μου πει κανείς πως τους 6 "ψυχοφθόρους" μήνες πεινάει και ζει μόνο από την διατροφή; Ετσι δεν είναι; Αλλο μεροδούλι μεροφάι με 1.300 το πολύ 1.500, που παιρνει η πλειοψηφία στην ΕΡΤ κι άλλο τα χιλιάρικα κάθε βδομάδα. Μην τρελαθούμε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε Κατρίτση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia skeftite kati allo. enas pou pernei gia arketa xronia polla xrimata aftomata exei kai polla exoda, daneia ktl. otan xafnika den exi doulia i toulaxiston ameivete me ligotera den mporei na syntirisei to lifestyle tou. afto nomizo ennooun aftoi pou len tetia pragmata. etsi nomizo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com