Ticker

10/recent/ticker-posts

Λιάγκας-Σκορδά:Eπίθεση στη Μανωλίδου με το που «εγκατέλειψε» το Mega

Με το που «εγκατέλειψε» το κανάλι της Μεσογείων, για να βρεθεί στον ΑNT1, άρχισαν τα όργανα. Γραμμή από το κανάλι είναι; Άποψή τους είναι; Σημασία έχει ότι τα καυστικά σχόλια και οι κακίες έδωσαν ρεσιτάλ στο «Πρωινό mou».
Κατ’ αρχάς, την ώρα που έδειχναν τις δηλώσεις της Ευγενίας, τις οποίες μάλιστα έκανε στη δική τους εκπομπή, η ειρωνεία τους ήταν άλλο πράγμα. Γελούσαν, έκαναν γκριμάτσες και άλλα παρόμοια.
Στη συνέχεια δε, ξεφάντωσαν! Σχολιάζοντας δήλωσή της, στην οποία υποστήριζε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα ήθελε να κάνει το «Master Chef junior», η Φαίη, ο Γιώργος και το πάνελ της έριξαν ένα κράξιμο…

«Γιατί δεν θέλει να παρουσιάσει το ''Master Chef Junior'' η Ευγενία; Τι εννοεί, όταν λέει ''για προσωπικούς λόγους'';» αναρωτήθηκε ο Λιάγκας και τότε πήρε τον λόγο ένας από το πάνελ.
«Όταν έκανε τη ''Στιγμή της Αλήθειας'' και την είχε κράξει όλο το σύμπαν, δεν την ένοιαζε; Και τώρα πάει να αποποιηθεί αυτό; Άσε, δε, που λέει ότι το ''θα καταρρεύσω'' ήταν αυθόρμητο. Mου φαίνεται πολύ αστείο» είπε ο πανελίστας.
«Όταν ρώταγε κάποιον αν τον πειράζει που ο γιος του πήγε με άλλον για τα λεφτά; Όχι αυτό δεν ήταν πρόβλημα» πέταξε αστειευόμενος ο Λιάγκας.
«Φωτιές» τούς άναψε και μια άλλη δήλωση της Ευγενίας: ότι δεν θέλει να σχολιάζουν συγγενικά της πρόσωπα τη δουλειά της και να μιλάει ο Άδωνις για τα προσωπικά τους. «Αυτό ισχύει» είπε η Φαίη. «Τι; Και θα ζήσει η οικογένεια χωρίς τηλεόραση; Ο Άδωνις έχει εξάρτηση με την τηλεόραση» απάντησε ο Λιάγκας, ο οποίος επικαλέστηκε πρόσφατες δηλώσεις του αδελφού του κ. Γεωργιάδη.

ΠΗΓΗ: Star

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, με τη μόνη διαφορά οτι η Μανωλίδου πουλάει πολύ περισσότερο από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη στον καραβλαχο Λιαγκα και τις καρακαξες Ουγγαρεζο-Σταματη (με εκπληξη διαπιστωνουμε οτι η μεχρι προτινος κατινα Σκορδα ειναι η μονη που τηρει καπως τις ισορροπιες). ντροπη. αντιεπαγγελματικα χτυπηματα ειναι αυτα. αλλα τι περιμενεις απο το τυρογαλο που προσπαθει να το παιξει κουλτουρα. εχει διαβασει 2 κακοχωνεμενα βιβλια, ειδε και δυο θεατρικες παραστασεις (απορω τι καταλαβαινει οταν πηγαινει θεατρο) και νομιζει οτι ανεβαινει και το πνευματικο του στατους. αντε Λιαγκα βλαχε, απολιτιστε. κατινα ησουν κατινα θα παραμεινεις. τσιρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια καποτε δεν πολυσυμπαθουσα την μανωλιδου,αλλα η γυναικα ειναι αξιοπρεπεστατη,κυρια.Ειναι αυθορμητη και αληθινη.Το συμπερασμα το εβγαλα οταν ακουσα ολους μα ολους απο το μαστερ σεφ να λενε τα καλυτερα γιατι ειχαν αμεση επαφη μαζι της,στα παρασκηνια.Οσο για αυτους τους δυο η συμπεριφορα τους οφειλεται,στα ψηλα νουμερα της agb,εχουν καβαλησει το καλαμι.Kανεις δεν λεει κακια κουβεντα για αυτους εχουν ασυλια απο ολα τα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MediaNews | 21/1/2011
    Η Φαίη και οι γκέι
    Eπιστολή αναγνώστη

    ''Η Φαιη Σκορδα δηλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπη του συζύγου της (http://www.yupi.gr/gossip/c24810/Faih_Skorda.html)πως αν κι εχει πολλους φιλους γκεϊ δεν θα ηθελε να τους δει να μεγαλωνουν ενα παιδι. Οταν ειχε δηλωσει κατι αντιστοιχο η Πεγκυ Ζηνα πριν απο χρονια την ειχαν κατακραξει, τωρα δεν ασχοληθηκε κανεις, γιατι εδω κι ενα χρονο δεν προκειται να διαβασεις πουθενα κατι αρνητικο για την Θεσσαλονικια παρουσιαστρια. γ Για σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν αυτή τη δήλωση την είχε κανει η Ελένη Μενεγακη η ο Χαριτάτος...Δεν θα είχαν πέσει να τους φάνε; Γιατί αυτή η προστασία από τα media στο δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού;''

    νικος αποστολιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. plaka exete...blepo sinexeia ironika sxoleia gia parti tous kai skizoun se noumera...kai gia na leme kai tin alitheia kai alloi to xoun kanei.. na sas thimiso ligo...sto KOUS-KOUS thimaste ti kraximo eixan rixei ston autia otan efige,opos kai ston foti kai sti maria otan efigan ap ton alpha,eno otan itan ston aplha milagan me ta kalitera logia...ara...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρα το MEGA έχει πέσει στην κατάντια του Alpha, μεσιέ 1.05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι λες ρε συ πας καλα???,επειδη το εκαναν και οι αλλοι,εχουν ασυλο τωρα αυτοι.Επειδη κανουν νουμερα τι ειναι αγιοι???,προκαλουν με την συμπεριφορα και τις δηλωσεις τους και ολα καλα ε????Εσενα σου αρεσει που εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα τα μμε???σου αρεσει η αδικια????Να κρινουν ολους το ιδιο.Οποιος κανει νουμερα ειναι στο απυροβλητο, δεν κανεις νουμερα εισαι αχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to mono pou leo einai oti gia na tous blepoun polli exoun alli apopsi me esas....gt dld o karameros dn prokalei pou tous evrize???? kai gia pes mou pote evrisan kai pion??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aσε τους καραμερους δεν με αφορουν γιατι καπου και αυτοι εφταιγαν οχι ομως τοσο οσο τους εσυραν.Μπορει να μην χωνευεις την ελενη αλλα πεσμου μια δηλωση της που προκαλεσε και επεσαν ολοι πανω της.Οτι πει το κριτικαρουν κατα πως τους συμφερει,μιλησε για την αργυρω?? γιατι να μιλησει???καλεσε την μελετη γιατι να την καλεσει???λες και οι αλλοι τους καλουν για την ψυχη της μανας τους.Ολοι εχουν ζητουμενο τα νουμερα.Η τηλεοραση δεν ειναι ιδρυμα φιλανθρωπικο.Δεν εχει σημασια ποιον καλεις αλλα τι τον ρωτας???Η γυναικα εχει να δωσει ενα χρονο συνεντευξη.Γιατι ειπε αυτο γιατι να βαλει το αλλο???Πολλες φορες της χρεωνουν κουβεντες που δεν λεει.Ειχε καλεσμενη μια σεξολογο,αμεσωσ να την κατηγορησουν,η σκορδα εχει τον ασκητη δυο φορες την βδομαδα κανεις δεν λεει τιποτα.Η μενεγακη εκανε παιδια για τηλεθεαση ενω η σκορδα ειναι φυσικη συνεχεια.Σου αρεσει εσενα αυτο?? δεν το βρισκεις αδικο???ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ 10 ΜΕ 1 ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΥΧΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω για σας, εγώ δε βλέπω τίποτα απ' όλα, τυχαίο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2:24 μ.μ.
    δε νομιζω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:16 akou me ligo....ego tin menegaki tin simpatho gt dn asxoleitai me to ti dilonei o kathenas....kai pote apantise o liagkas sti ti dilonei o kathe gelios pou ton vrizei? gt kai autos exei akousei polla...kai deuteron stin sinenteuxis rotane aplos oti tha rotage kai o kathenas....epd efige i mparmpa simainei oti dn tin sevastikan?? o oti ithele na kanei ntoro??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο με την μπαρμπα μαλλον εφταιγαν και οι δυο,απλα η μπαρμπα το εκμεταλευτηκε.
    Οσο για σας που λετε οτι βλεπετε μεγκα καλα κανετε.Ο καθενας να βλεπει οτι του αρεσει.
    Η ελενη πρεπει να κανει ιντριγκαδορικες ερωτησεις οπως κανουν ολοι στους καλεσμενους τους.Παει η εποχη που εκαναν νουμερα με την ευγενεια, τωρα μετραει η κατινια και η αγενεια.Να ρωτας τα παντα για τα προσωπικα του καλεσμενου και να μην σκεφτεσαι αν θα φερεις σε δυσκολη θεση τον καλεσμενο σου.Αφου κανεις δεν το εκτιμαει και της προσαπτουν τοσα τι παραπανω θα της συρουν΄??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.00 δε διαφωνώ. Γενικά κανείς δεν πρέπει να απαντάει σε δηλώσεις άλλων, το θεωρώ γελοίο και ότι γίνεται μόνο και μόνο για τις τηλεθεάσεις.

    Τώρα για τη Μπάρμπα... Σε πολλούς έχει συμβεί αυτό, αλλά δε θα έκαναν ντόρο. Θα έφευγαν απλά, χωρίς να περιμένουν να τους δείξει η κάμερα να φεύγουν.

    Είναι μερικοί που διψάνε για διαφήμιση (βλ. μία παρ' ολίγον αγωγή που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3:17 isos kai o arxisintaktis gia kako sintonismo....opos kai na xei stis meres mas i polli eugenia dn poulaei...blepeis oti i menegaki pou dn fernei se diskoli thesi KANENA noumera kala dn kanei..3:19 i mparmpa to ekane KIRIOS gia diafimisi...simfono oti einai geleio,alla blepeis oti o karameros kai o xaritatos pou to kanoun auto, o kosmos dn toys blepei...asxeta ean i menegaki dn apanta,ekeini thelei ananeosi...alla otan mpeneis sto paixnidi leo kati apantas,apantas kati ego leo, dn tou bgainei se kalo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com