"Γιά. Ταξί Blog" (20.01.2011)

7


  •  Ξεχασμένοι αθλητές, μισοσβημένα αστέρια του τραγουδιού και της τηλεόρασης, καθώς και wanna be διάσημοι που προσπαθούν με νύχια και με δόντια (κυριολεκτικά)  να μη ξεχαστούν. Άνθρωποι που για λίγα λεπτά δημοσιότητας, για ελάχιστη αναγνωρισιμότητα, φτάνουν στα όρια του εξευτελισμού, έτσι ώστε να ξαναβρεθούν στο προσκήνιο της δημοσιότητας.Αυτοί είναι οι πάικτες του Jungle Camp που...

    • ...προβάλεται μέσα απο το RTL για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ενώς reality επωνύμων, οι οποίοι μετακομίζουν για 16 ημέρες στην Αυστραλία και κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Και όταν λέω τα πάντα... εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κάθε μέρα και μια δοκιμασία, κάθε δοκιμασία και εξευτελισμός. Το κανάλι βλέπει τα νούμερα του παιχνιδιού καθημερινά να χτυπάνε κόκκινο. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν ως την απόλυτη επιτυχία της χρονιάς. Ενδεικτικά,  τη Δευτέρα ο Μ.Ο. του παιχνιδιού ήταν 40,9%  (4.000.000 τηλεθεατές). Τι θα γινόταν όμως αν το συγκεκριμένο παιχνίδι ερχόταν στην Ελλάδα; Υπάρχει περίπτωση να το δούμε; Ποιά θα ήταν η αντίδραση του κόσμου και των τηλεκριτικών; Θα μου πεις εδώ έκοψαν-έκραξαν τη στιγμή της αλήθειας και το Big Brother, θα αφηναν αυτό;Υπάρχει όμως περίπτωση να δούμε το συγκεκριμένο ριάλιτι και στη χώρα μας; Υπάρχει περίπτωση να δούμε επωνύμους να τρώνε κατσαρίδες, ποντικοουρές και σκουλίκια; Mπλιάξ....Μπορεί και θέλει η Ελληνική πραγματικότητα να δεχτεί κάτι τέτοιο; Για να είμαι ειλικρινής δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Δε θα μου κάνει όμως εντύπωση αν ο Alpha (RTL) αποφασίσει να προβάλλει το Jungle Camp και στη χώρα μας... Άραγε ποιόι θα μπορούσαν να αποτελούν τους παίκτες του παιχνιδιύ; Δε πιστευω να είναι δύσκολο να τους βρούν ...   Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που πραγματικά θα έκαναν τα πάντα για να δουν τη μούρη τους στο γυαλί... Εδώ "έφαγαν" και μας έδειξαν άλλα πράγματα... στην κατσαρίδα θα κολήσουν;
    • Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ βαριέμαι αφάνταστα όλο αυτό το νταβαντούρι τον Χρήστο Λούλη. Δε λέω σαν ηθοποιός είναι πολύ καλός αλλά όλο αυτό το θέμα με τη Ζέτα έχει καταντήσει γελοίο.  «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί;»  Τι δήλωση και αυτή; Μου κάνει λίγο, "προκαλώ για... να προκαλώ."  Τη συγκεκριμένη δήλωση τη θεωρώ επικοικώς απαράδεκτη και πολύ προσβλητική.  Τόσο πολύ τον πειράζει που η Ζέτα βρίσκεται στο προκσήνιο; Αλλιώς δε μπορώ να καταλάβω γιατί το όλο θέμα... Respeckt πάντως...απο το πουθενά κατάφερε να κάνει όλα τα μέσα να σχοληθούν για μια ολόκληρη εβδομάδα (και βάλε) μαζί του!
    •  Στο ίδιο θέμα τώρα. Η Μουτίδου γιατί βγήκε στην Λαμπίρη σαν να έκανα απαγγελεία ποιήματος; Καλά έκανε και απάντησε η γυναίκα (και πολύ σωστά τα είπε...) αλλά γιατί τα έγραψε σε χαρτί και μας τα διάβαζε σα να μας έκανε κύρηγμα; Βασικά γιατί μας είπε οτι τα έγραψε.; (Ντόινκκκκ)
      • Eurovision και βαρέθηκα.... 
      Το πρώτο "Γιά. Ταξί. Blog" έφτασε στο τέλος του. Την ερχόμενη Πέμπτη και πάλι εδώ...! 

      Γιά. ννης Ταξί. δης για tvnea!

      Δημοσίευση σχολίου

      7Σχόλια

      ΠΡΟΣΟΧΗ!

      Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

      Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

      Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

      Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

      Τα σχόλια δικά σας
      Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

      1. Πολύ καλή στήλη Γιάννη!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      2. O loulis ksexastike entelos kai vrike ton pio efkolo stoxo gia na vgei ksana stin epifaneia !!! Ante kai sto diaolo kyrie louli !!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      3. Απογευματινές σειρές (μ.ο.)
        Ασημένια Φεγγάρια 29,6% (15,8%) (Ant1)
        Patty η πιο όμορφη ιστορία 20,5% (20,8%) (Mega)
        Οικογενειακές ιστορίες 20,2% (25,0%) (Alpha)

        Η εκπληξη της σεζον για την απογευματινη ζωνη απο αυτο το προγραμμα του alpha που κανεις δεν πειρμενε να παιε τοσο καλα!
        καθε απογευμα γελαω τοσο πολυ τοαν το βλεπω!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      4. H Xatzivasileiou kanei aisxri kai koakoithis plaka ston Viskadouraki

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      Δημοσίευση σχολίου

      #buttons=(Accept !) #days=(20)

      Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
      Accept !