Δούλευες από τα 17 σου χρόνια στην οικοδομή;
Και πιο μικρός. Από τα 16 μου με έπαιρνε ο πατέρας μου –συνήθως τα καλοκαίρια που δεν είχα σχολείο– στην οικοδομή και μου μάθαινε τη δουλειά. Ήθελε να μάθω πώς βγαίνουν τα χρήματα και να εκτιμήσω κάποια πράγματα. Αυτό θέλω να διδάξω κι εγώ στα δικά μου παιδιά, τα οποία σήμερα έχουν περισσότερα υλικά αγαθά από μένα όταν ήμουν στην ηλικία τους.
Δεν είναι σκληρό, όμως για έναν έφηβο να δουλεύει στην οικοδομή;
Είναι, αλλά όλο αυτό μου έκανε πολύ καλό. Ξυπνούσα στις 5.30 το πρωί, που το χειμώνα είναι ακόμη νύχτα και κάνει κρύο, φορούσα τα ρούχα της δουλειάς, τα οποία μπορεί να ήταν ποτισμένα από την υγρασία και παγωμένα, και δούλευα μέχρι αργά το μεσημέρι. Δεν λέω ότι είναι το ευκολότερο πράγμα του κόσμου, όμως η οικοδομή ήταν για μένα το καλύτερο σχολείο.
Η Σοφία δεν ζήλεψε όταν ασχολήθηκες με το τραγούδι και απέκτησες τόσες πολλές θαυμάστριες;
Όχι. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 15 χρόνια. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Όταν ξέρεις έναν άνθρωπο τόσο καλά, τότε του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.
Δεν πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας αυτά τα 15 χρόνια που είστε μαζί;
Είναι φυσιολογικό να περνάς κάποια δύσκολα διαστήματα. Όσες φορές μας έτυχε κάτι τέτοιο, το περάσαμε πολύ επιδερμικά. Ποτέ δεν χωρίσαμε ώστε να επανασυνδεθούμε ύστερα από κάποιους μήνες ή κάποια χρόνια, όπως βλέπω ότι γίνεται σήμερα με άλλους. Μπορεί να έγιναν κάποιοι μικροτσακωμοί, αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάποιο διάστημα που να ήμασταν χωριστά. Πάντα, όλα αυτά τα χρόνια, ήμασταν μαζι.
People magazine
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com