
Η Άννα Βίσση και η Καλομοίρα βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη καλεσμένες στο "Hollywood and Hellenism event", που διοργάνωσε ο Έλληνας πρόεδρος της Fox -και προσωπικός φίλος της Άννας- Τζιμ Γιαννόπουλος.
Όπως ήταν λογικό, η Καλομοίρα, fan του Τwitter, φωτογραφήθηκε με την Άννα και έγραψε: «Στη Νέα Υόρκη με την Άννα Βίσση! Την αγαπώ!».
Η Άννα Βίσση ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί δίπλα στην κόρη της, Σοφία Καρβέλα, που σήμερα, Τρίτη, έχει γενέθλια. Η Σοφία στα 26 της φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού η ιδέα για τα SKar Τ-shirts πωλούνται πλέον στο μαγαζί της Πατρίσια Φιλντ. To όνομα της συλλογής της προέρχεται από τα αρχικά του ονόματός της (Sofia KARvelas).
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com