Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Μαρία Μενούνος μιλάει αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη.

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό». Η Μαρία Μενούνος κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της στην Αθήνα έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη, στα παρασκήνια μιας πολύ τολμηρής και σέξι φωτογράφησης που έκανε για γνωστό μηνιαίο περιοδικό και μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για την ερωτική της ζωή, αλλά και την καριέρα της.
Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό, αποκάλυψε η μελαχρινή TV star στον δημοσιογράφο και συνέχισε: «Μου αρέσει το πρωινό γιατί έχει γρήγορες εναλλαγές και πλούσια θεματολογία. Εχει ποικιλία, όπως ζώδια, μουσική, καλεσμένους και μόδα και αυτό με εξιτάρει». Και γιʼ αυτούς που ετοιμάζονται να πουν ότι δεν μιλάει καλά ελληνικά, εκείνη δίνει τη δική της απάντηση: «Για να το κάνω αυτό ξεκινάω εντατικά μαθήματα ελληνικών, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στον ρόλο της παρουσιάστριας». Η σέξι Μαρία συνέχισε τις αποκαλύψεις λέγοντας ότι θέλει να έρθει σύντομα στην Ελλάδα, το πολύ σε έναν χρόνο, να εγκατασταθεί και είναι ανοιχτή σε προτάσεις των καναλιών.
Μπορεί η καριέρα της να πηγαίνει καλά στην Αμερική, αλλά λατρεύει τη ζωή στην Ελλάδα. Οπως δήλωσε στην «Espresso» ο Γιώργος Σατσίδης, «έχει καταλάβει ότι πουλάει και ότι αρέσει και είναι λογικό να σκέφτεται μια τέτοια καριέρα στη χώρα μας». H Μαρία Μενούνος ύστερα από στενό... μαρκάρισμα που της έκανε ο δημοσιογράφος για το ποιος είναι ο αγαπημένος της και ποτέ θα παντρευτεί, εκείνη του αποκάλυψε:...
«Θέλω να παντρευτώ στην Ελλάδα. Παρʼ ότι μου αρέσουν οι Ελληνες και οι Μεσογειακοί, μελαχρινοί άντρες, δεν είναι ο σύντροφός μου σε αυτά τα πρότυπα. Εχω σχέση με Αμερικανό και έχω το πάνω χέρι στη σχέση, αλλά γνωρίζω ποτέ πρέπει να κάνω πίσω για να διατηρώ τις ισορροπίες». Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει ακόμη ότι ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο με θέμα το πώς μπορούν να κάνουν καριέρα οι νέες κοπέλες. Οσο για το πιο ακαταμάχητο φλερτ που της έχει κάνει ποτέ διάσημος, ήταν αυτό που της έκανε πριν από δυο εβδομάδες στη Χαβάη ο 16χρονος Τζάστιν Τίμπερ τον οποίο δεν μπορούσε να κάνει καλά.

Η συνέντευξη της Μαρίας Μενούνος στον Γιώργο Σατσίδη θα μεταδοθεί απόψε Κυριακή, στις 20.30, στο «Exclusive» του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. MediaNews | 7/11/2010
    Σύννεφα στη σχέση Καραμέρου - Χαριτάτου

    Ήταν θέμα χρόνου να ψυχρανθούν και να απομακρυνθεί ψυχικά ο ένας από τον άλλον και αιτία δεν ήταν το μονοψήφιο εννιάρι (!) στα νεανικά κοινά της Παρασκευής ή τα κακά νούμερα, απλώς αυτό επιδείνωσε την κατάσταση και μεγάλωσε την απόσταση. Ο λόγος για τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο που τις τελευταίες ημέρες η σχέση τους δοκιμάζεται έντονα. Ο Γιώργος Καραμέρος φέρεται δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο ο συμπαρουσιαστής του αντιμετώπισε το θέμα της εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά και του χρεώνει ότι με τις δηλώσεις του έστρεψε το κοινό εναντίον τους και τους κατέστησε αντιπαθητικούς και μικρόψυχους. Φυσικά σε όλα αυτό προσθέστε τις κακές επιδόσεις της εκπομπής στα νεανικά κοινά που στοχεύει το κανάλι, τις κακές επιλογές συνεργατών (βλ. Παλαιτσάκη και Δρυμούση) παρά τις πιέσεις της διεύθυνσης ψυχαγωγίας να μην τους εντάξουν στο δυναμικό τους και βέβαια την έλλειψη ουσιαστικής ανανέωσης, αποδεικνύοντας ότι επαναπαύτηκαν στην περυσινή επιτυχία τους, υποτιμώντας με αυτό τον τρόπο τους αντιπάλους τους φέτος.

    enimerosi24


    Πραγματικα το ποσο το ευχαριστιεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    τα βουρλα που νομιζαν οτι ειναι οι αρχοντες με μιση σεζον επιτυχιας...
    παρτε τον πουλο τωρα,ολο σποντες,κατινιες μια για την Μενεγακη μια για την Σκορδου μια για το ενα μια για το αλλο τα "καλα" παιδια στην πρωτη καταρπακια που εφαγαν φετος αποδυκνειουν οτι εχουν χασει την ψυχραιμια τους και ειναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ(μαιζ με πολλα αλλα)που κανει την Μενεγακη να διαφερει απο ολους τους αλλους οτι ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ακομη και τωρα που τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα γι'αυτην!
    αυτα ειναι ομως η Ελενη εχει υπογραψει για αλλα 2 χρονια και αυτοι του αντ1 θα φανε σουτ του χρονου και εμενα να μην με λενε ανωνυμο εαν δεν καταφερει και παλι η Μενεγακη να μζεψει τον κοσμο στον ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:02 Μην πιστευεις οτι γραφεται. Οπως εγραφαν το ενα ψεμα πανω στο αλλο για την Ελενη δεν αποκλειεται να γραφουν και βλακειες και για αυτους. Προσωπικα μετα απο αυτο που εκαναν στην Ελενη τα περισσοτερα μεσα δε πιστευω τιποτα. Εξαλλου ο λογος που γραφουν οτι μαλωσανε δεν ευσταθει γιατι και οι δυο μιλησαν ειρωνικα για την εγκυμοσυνη της Σκορδας, οχι μονο ο Χαριτατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ουτε εγω τους συμπαθω
    αλλα γραφουν τοσα ψεμματα οσα δεν φανταζεσαι
    και ο καραμερος κατηγορησε την ελενη και την σκορδα
    Εδω λεγανε για το τεραστιο στουντιο της ελενης με το πανακριβο σκηνικο και αυτη δεν αλλαξε τιποτα
    Παντως το χαρακτηρα της ελενης
    την ψυχραιμια της δεν τον εχει κανεις
    Δεν ξερω πως ειναι στην ζωη της αλλα τηλεοπτικα ειναι κυρια
    με τοσο θαψιμο καθημερινο
    και δεν λεει τιποτα
    Κλαιγεται ο χαριτατος που τον κατηγορησαν 2-3 ατομα και το εχει προκαλεσει ο ιδιος
    Τι να πει και η ελενη που βγαινει η καθε μανδαμ θηλυκη και αρσενικη
    και της σερνει τα εξ αμαξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com