Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Ελεονώρα Μελέτη την Δευτέρα πάλι πίσω στην εκπομπή

Η εγχείρηση που κράτησε την Ελεονώρα Μελέτη δύο μέρες εκτός τηλεόρασης στέφθηκε με επιτυχία και η ξανθιά παρουσιάστρια θα επιστρέψει από Δευτέρα στη δουλειά.
Στη προχθεσινή «Πρωινή Μελέτη», με παρουσιαστή τον Θέμη Μάλλη, είχε κανονιστεί μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελεονώρα μέσα από το νοσοκομείο, ώστε να μιλήσει στο τηλεοπτικό κοινό.
Η Μελέτη δεν τα κατάφερε, αλλά ο αρχισυντάκτης της εκπομπής είπε:
«Η Ελεονώρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο και κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις, για να βεβαιωθούν οι γιατροί πως όλα πήγαν καλά στην προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Χθες το πρωί, στις 7.55, μπήκε στο χειρουργείο η Ελεονώρα και η επέμβαση διήρκεσε 2 ώρες. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης προέκυψαν κάποια θέματα, τα οποία δεν τα είχαν προβλέψει οι γιατροί, αλλά αυτό όμως δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα....
Η επέμβαση έγινε με ολική νάρκωση και η πρώτη ερώτηση της Ελεονώρας, όταν συνήλθε, ήταν αν έγινε η συναυλία των Bon Jovi. Στο πλευρό της βρίσκεται συνέχεια και ο Γιάννης, και η ίδια μού ζήτησε να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της για τις ευχές σας» είπε ο Θέμης Μάλλης.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com