Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκτός 10 με 1 μαζί η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου για ένα χρονικό διαστημα

Εκτός 10 με 1 μαζί είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου για ένα χρονικό διαστημα.
Η  Αργυρώ Μπαρμπαρήγου δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όχι επειδή είναι δυσαρεστημένη με τους Καραμεροχαριτάτους αλλά γιατί η ίδια δεν θέλει να συνεχίσει καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις και πήγαινε στη εκπομπή με το ζόρι και με πίεση.
Αυτό μόλις επιβεβαίωσαν και τα παΐδια του πρωινού του ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. den thn xriazontai, allwste autes tis meres pou eleipe ta paidia ta phgan kalutera apo alles fores, allwste kabalimenes maghrhses uparxoun polles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια τοσο καιρο τους πηρε να κτισουν το μυθο οτι η Ελενη βασανιζε τους συνεργατες της και κυριως την Αργυρω και δεν αντεξε την πιεση και για αυτο εφυγε. Τωρα τι θα πουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma h arguro den afuge giati thn pieazan ta paidia, alla giati piezotan apo tis upoxrewseis tis, allwse ta paidia gia auto akribos to eipan shmera gia an mhn uparksoun blakies sta meshmeriana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:32 Ισως να μην θυμασαι καλα αλλα ακριβως με την ιδια δικαιολογια εφυγε πριν 2 χρονια απο την Ελενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΛΟ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχαχα,εφυγε η Αργυργω...
    ο τροχος γυρανει και ο νοων νοειτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΤ1 αλλάζει και γίνεται ένας «μοντέρνος» alpha!

    Ο κύβος ερρίφθη και η απόφαση να τοποθετηθεί ο Αλεξάντερ Χόλαντ στην θέση του Γιώργου Λεβέντη που μεταναστεύει στη γηραιά Αλβιόνα, δεν ήταν τυχαία. Η απόφαση στο μυαλό των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 έχει παρθεί και με πρόσχημα την οικονομική κρίση το κανάλι θα μεταμορφωθεί μετά από 20 χρόνια λειτουργίας σε Alpha! Με άλλα λόγια ο ισχυρός ΑΝΤ1 που ξέραμε αλλάζει, το ειδησεογραφικό τμήμα απονευρώνεται, γυρνώντας την πλάτη στην ενημέρωση και σε κάθε τι που έχει σχέση με αυτήν και μετατρέπεται σε ένα τηλεοπτικό δοχείο με φθηνά real life προγράμματα, τηλεπαιχνίδια, εκπομπές light και τουρκικές σειρές. Η μεταμόρφωση δεν θα αργήσει να έρθει, αφού ο Αλεξάντερ Χόλαντ έχει εντολή να «τρέξει» προκειμένου μέσα στο δεύτερο μισό της σεζόν να έχει αλλάξει ριζικά το προφίλ του.
    Η αρχή θα γίνει όπως γράφαμε εχθές το βράδυ με την απομάκρυνση δημοσιογράφων από το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού, αφού πλέον δεν θα είναι χρήσιμοι στη νέα περίοδο που ξεκινάει για το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο στόχος του καναλιού στο 15-44, παράλληλα με την ανάγκη μείωσης του κόστους των εκπομπών θα γεννήσει ένα νέο κανάλι που θα μοιάζει «επικίνδυνα» με αυτό που έχει εξελιχθεί ο Alpha τα τελευταία χρόνια (της γερμανικής κατοχής)! Άλλωστε ο νέος επικεφαλής του καναλιού αντλεί και αυτός την καταγωγή του από την Γερμανία, που διαχωρίζει την τηλεόραση στην αυστηρά σοβαρή – ενημερωτική και στην light με φθηνά προγράμματα, χαμηλά κόστη και χωρίς εξαρτήσεις από ακριβόπληρωμένες τηλεπερσόνες.

    Ανατροπές σε «Top chef» & «Next top model»
    Σημειώστε ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε άμεσες ανατροπές σε προγράμματα του σταθμού που ήδη «τρέχουν» κοστίζουν ακριβά και δεν φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε νούμερα τηλεθέασης. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν μεταξύ άλλων, το «Top chef», το «Next top model» κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι το σταρ.τζι αρ μπλεκει την αποχωρηση της Μπαμρπαρηγου το ονομα της Μενεγακη μπορει και να με στηλει!!!
    Τετοιο σεναριο επιστιμονικης φαντασιας ουτε ο Σπιλμπεργκ!!!
    δηλαδη νισαφι με αυτο το βρωμοκαναλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτο με τις κηδειες στους 10-1 την δευτερα πρεπει να τους εκανε νουμερα παλι τα ιδια εχουν.Τεσπα η αργυρω δεν ειναι ευκολος ανθρωπος μην σασ ξεγελουν τα πολλα λογια.Αξεχαστη θα μου μεινει η εκρηξη που επαθε ενα πρωι στην ελενη, το τι εσυρε στη βεφα μονο οσοι το ειδαν καταλαβαινουν τι εννοω, δε περιγραφεται.Οτι και να ειχε ειναι απαραδεχτη η συμπεριφορα της.Μπορει βεβαια απο το πολυ γλειψιμο να ξαναγυρισει,αλλα δικαιωνει την ελενη αυτη η συμπεριφορα της.Ουσιαστικα κακο λογο δεν ειπε βεβαια για την ελενη ουτε καν υπονοουμενα δεν αφησε.Αλλα το υπεθεσαν ολοι, οτι για να φυγει δεν περνουσε καλα,τωρα τι εγινε??αφου και τωρα ελεγε οτι περνουσε καλα και ηταν ευτυχισμενη.Θυμηθηκα τωρα που ελεγε οτι οσα χρονια θα ηταν στην τηλεοραση θα ηθελε να ειναι με την ελενη.Ολο λογια ειναι εδω ειναι που λενε "οτι ο λογος σου οτι ο κ...ος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελενη σε βαθος χρονου θα δικαιωθει και παλι,εδω θα ειμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:53 Το διαβασα το αρθρο που λες αλλα ειναι τοσο γελοιο που γινονται ρεζιλι οι ιδιοι με τις βλακειες που γταφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAI ΤΩΡΑ; ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΑΡΜΑΡΙΓΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ /ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΡ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΛΕΝΗ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η μενεγακη οτι και ναναι ουδεποτε εδιωξε συνεργατη της, ειναι γνωστο αυτο,μεχρι και η φωτοπουλου το λεει.Δεν προκειται να διωξει τον μαγειρα της για να παρει την αργυρω.Εδω ο τεργιακης που τον πηρε για την πολιτικη επικαιροτητα και δεν της βγηκε σχολιαζει μαζι με το πανελ, τωρα και καλλιτεχνικα.Το σταρ μια ζωη "οτι του φανει του λολοστεφανη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H Argupw den efuge giati eixa kourastei. Yparxei para polu paraskhnio... Gia na doume twra ti tha kanoun oi Karameroxaritatoi. Eixan thn Argurw na mageireuei ekato wres th mera, twra?

    11:40 exeis dikio. Erxontai megales allages ston Ant1. Kai pou eisai akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Μενεγακη εχει βρει μαγειρα οπως τον ηθελε. Δεν εχει κανενα λογο να τον αλλαξει, ποσο μαλλον με την Αργυρω που την εξεθεσε τοσο ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DEN MAS XEZEIS ME THN TELEIMENEI MENEGAKH ANTE APO DW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:22 Εσενα ποιος σου μιλησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com