Ticker

10/recent/ticker-posts

O Χριστόφορος Κοτέντος λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Next Top Model

«Φέτος σε σχέση με πέρσι είναι περισσότερα τα κορίτσια που έχουν προδιαγραφές μοντέλου και παρουσιάζουν ενδιαφέρον», λέει στο Yupi ο Χριστόφορος Κοτέντος λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Next Top Model II».
Οι δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια θα είναι πιο δύσκολες;
Γενικότερα, ναι, θα είναι πιο δύσκολες. Το υλικό που έχουμε από τις φετινές υποψήφιες δίνει την ευκαιρία να κάνουν πιο δύσκολα πράγματα.
Σας αγχώνει που απέναντι από το «Next Top Model» θα είναι η «Ζωή της Άλλης»;
Εμείς κάνουμε απλά τη δουλειά μας. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να μας δει με το ζόρι. Πέρσι, πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι δεν θα δουν το "Next Top Model" γιατί δεν τους ενδιαφέρει, και τελικά όλοι το παρακολουθούσαν. Και φέτος το ίδιο θα γίνει. Ναι, θα πάει καλά και ο δεύτερος κύκλος...
Θα είστε πιο αυστηρός με τα κορίτσια;
Είμαι πάντα ο εαυτός μου. Δεν επιδιώκω να είμαι πιο αυστηρός ή χαλαρός. Αν απέναντί μου έχω ένα άτομο που μπορεί να κάνει κάτι και δεν το κάνει, εκνευρίζομαι. Αν η αυστηρότητα λοιπόν είναι το μέσο για να επιτευχθεί αυτό, ναι, θα είμαι αυστηρός. Πάνω απ' όλα, φροντίζω να είμαι αντικειμενικός και να επισημαίνω κάτι που είναι λάθος.
Υπάρχει περίπτωση να έρθετε πάλι σε κόντρα με τον Χάρη Χριστόπουλο όπως πέρσι;
Κοιτάξτε, όταν κάθεσαι σε ένα τραπέζι με άλλους ανθρώπους, υπάρχουν πάντα διαφορετικές οπτικές γωνίες, άρα υπάρχουν και διαφωνίες.
Αλήθεια, μια και φέτος είναι τηλεοπτική μόδα η μαγειρική, αν γινόταν ένα ριάλιτι μαγειρικής με διάσημους θα παίρνατε μέρος;
Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλός μάγειρας για να το δείξω.

Αστέρης Κασιμάτης για το YUPI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια