Ticker

10/recent/ticker-posts

Σκαρμούτσος :Δεν είδα την πρεμιέρα του Master Chef, προτίμησα να πάω σινεμά

«Δεν είχα τηλεόραση πριν, πήρα τώρα για να δω τα DVD της παραγωγής» δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος του Master Chef σε συνέντευξη του στην εκπομπή 12-1 του Σαββάτου στον Flash 96. Ο κριτής του μαγειρικού σόου του Mega  ανέφερε σχετικά, ότι δεν θεωρούσε την τηλεόραση καλό εργαλείο για να χαλαρώσει για το λόγο αυτό και δεν είχε σπίτι του, κάτι που άλλαξε από αυτή τη σεζόν. Μεταξύ άλλων δήλωσε, ότι δεν ισχύουν τα όσα έχουν ακουστεί περί τσακωμών, τους παίκτες τους πιάνει συχνά κλάμα γιατί τα πράγματα εκεί έξω είναι δύσκολα και νιώθουν να αμείβονται οι κόποι τους, υπήρχαν πιάτα που ήθελε να το φάει όλο, ήρθε κόσμος και για το γυαλί αλλά και γιατί αγαπάνε αυτό που κάνουν, ενώ βρίσκει πως όλος ο βομβαρδισμός με τις κουτάλες στην τηλεόραση είναι καλό για τους ίδιους, για τη μαγειρική, διότι προβάλλεται το επάγγελμα τους....
Όσο για την  την εμφάνιση του με τα πολλά τατουάζ  για τον ίδιο το σπορ είναι τέχνη και συνεχίζει να κάνει κι άλλα, ενώ αποκάλυψε πως την πρεμιέρα του Master Chef την προηγούμενη Κυριακή δεν την παρακολούθησε γιατί πήγε να δει το ντοκιμαντέρ του Αγγελάκα!

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. αφαιρέσατε την ακυρη ανάρτηση, αλλά πρέπει να πείτε κατί για το βιαστικό συμπερασμα της αποτυχίας μιας εκπομπής που θα παιχτεί σήμερα. κατηγορείτε όμως τη διαμαντικού που έγραφε για την τατιανα ενώ εβλεπε δρόύζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τo μονο λαθος ηταν τα νουμερα φιλε μου και οτι παιζει σημερα, οτι υπαρχει προβλιματισμος στον Alpha για την εκπομπη ειναι γεγονος.
    Μην συγκρινεις τα δυο,γιατι εγω δεν ανεφερα οτι ειδα την εκπομπη .. το μονο που ανεφερα ηταν τα νουμερα στην συγκεκιμενη ωρα και που έκανα το λαθος και το χρεωσα στην εκπομπη αυτη.
    Για την αναρτηση φταιω μονο εγω που ξεχασα οτι παιζει καθε Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE MALAKA TVNEA GRAPSE PIGI ENIMEROSI24, TI EXEI GINEI TELEFTAIA TVNEA DEN KANEIS TPT MONO S OTI BAZEIS TA EXOUME DIABASI KAI ALLOU POLI PIO PRIN, ELEOS !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com