Ticker

10/recent/ticker-posts

Μεγακλής Βιντιάδης:Πολύ φοβάμαι ότι η Ελένη δεν θα έχει πρωτιά και ότι δεν θα είναι ούτε δεύτερη

Σε συνέντευξη στην εκπομπή «TV Weekend», ο Μεγακλής Βιντιάδης, που μέχρι πέρυσι συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη ως σκηνοθέτης της εκπομπής της, μίλησε για την φετινή σεζόν, αλλά και γιατί δεν μπορεί πλέον να παρακολουθήσει τον «Καφέ με την Ελένη».
«Είναι μία από τα ίδια. Δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. Βλέπω το ίδιο σκηνικό, με άλλο χρώμα φόντου. Ανησυχώ πολύ ότι τώρα που θα αρχίσει τα πρωινό του MEGA, η Ελένη θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει concept και περιεχόμενο εκπομπής. Αυτές οι εκπομπές έχουν πια ξεπεραστεί».
«Αυτές οι φωτογραφίες πώς βγαίνουν; Τυχαία βγαίνουν; Δεν γνωρίζω. Βρίσκομαι σε ένα σημείο των Αθηνών, πχ. στο Σούνιο. Ποιος με φωτογράφισε; Συνήθως πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης, πριν αρχίσει η εκπομπή ή και όταν αρχίσει, επιδιώκουν να γίνονται διάφορες φωτογραφήσεις ή παρουσιάσεις στα περιοδικά, και να γίνει ‘ντόρος’ και να διαφημιστεί η εκπομπή τους. Πέρυσι είδα ότι, και δικαιολογημένα, δεν ήταν σε ευχάριστη ψυχολογική κατάσταση για αρκετό διάστημα. Κάποιες στιγμές ανέβασε τα νούμερα, αλλά τις περισσότερες τα έριξε».
«Δεν την έχω δει αγχωμένη. Μόλις αρχίσει το πρωινό του Mega και δει ότι επηρεάζονται τα νούμερά της, ίσως να αγχωθεί. Θα επηρεαστεί πολύ. Είμαι σίγουρος. Την Ελένη την ενδιαφέρει η πρωτιά.  Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει πρωτιά και ότι δεν θα είναι ούτε δεύτερη».

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. exei dikaio kai gia thn 3 thesi thn blepw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mexroi kai oi proin sunergates tis thn krazoun eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοσα χρονια που ησουν μαζι της κ.Βιντιαδη δε σε ενοχλουσε τιποτα και την εκθειαζες. Τωρα που επεσαν τα νουμερα θυμηθηκες οτι εχει χαλια χαρακτηρα? Φοβερα αντανακλαστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oneira kaneis 8:39 μ.μ. edw twra den mporei na bgei prwth tha nbgei kai me to mega mazi? den nomizw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος να σε κυνηγησει κακομοιρη με τετοια φατσα που εχεις και τι να τις κανει τις φωτογραφιες σου ποιος να της αγορασει.Αυτο με τις φωτο ειναι γελοιο.Δηλαδη αδικα παρεξηγηθηκε με την χρυσλα στα ψεμματα δεν μιλιεται με τους κουμπαρους της μπαλατσινου κωστοπουλο.Τα βαλε με το σταρ που την κυνηγαει νυχθημερον.Ολα αυτα στα ψεμματα.Οταν παρεξηγηκαν στην μεση της σεζον ηταν για τα πλανα της γυμναστικης επειδη ειχαν συμφωνησει τα πλανα να μην ειναι κοντινα και να ναι μονο απο το πλαι.Μετα απο αυτο το συμβαν στην γυμναστικη δεν την εξεθεσε καθολου.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ καλα κανει και ειναι η ιδια εμενα μου αρεσει το μονο που θελω ειναι να ειναι πιο γρηγορη.Τουλαχιστον χτες που τον ακουσα ειπε οτι περασε πολυ δυσκολα οταν χωρισε, γιατι και αυτο ειπαν οτι ηταν ψευτικο.Στο τελος παντως ειπε οτι δεν τσακωθηκανε και οτι την αγαπαει για αυτο ανησυχει για την εκπομπη της[αυτο το τελευταιο το ειπε αλλου]μωρε αγαπη να σου πετυχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com