Μιλώντας για το έργο του Σακελλάριου «ένα βότσαλο στη λίμνη» που σκηνοθετεί ο Παύλος Χαϊκάλης και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στο θέατρο Γκλόρια, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να σκηνοθετείς τον εαυτό σου αλλά «ανακαλύπτεις εσύ πράγματα για τον εαυτό σου και ταυτόχρονα τα “επεκτείνεις” και στους άλλους. Είναι δύσκολο αλλά και μαγικό ταυτόχρονα». Ο ταλαντούχος ηθοποιός επεσήμανε -μιλώντας για τις "ανοικτές πληγές" του ελληνικού θεάτρου- ότι «ένα στοιχείο που πάσχει το θέατρο είναι η κωδικοποίηση του θεάτρου με την τηλεόραση σε μία συνάφεια, δηλαδή να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Και αυτό το απαξιώνει στα μάτια του θεατή».
«Το “50-50” έχει σώσει γάμους!» Με καλεσμένο τον Παύλο Χαϊκάλη δε θα γινόταν να μη γίνει αναφορά και σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, το «50-50», για την οποία θα γυριστούν σε λίγες εβδομάδες νέα επεισόδια!
Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν σε ένα μήνα περίπου και πως σε όλο το καστ έχει λείψει να βρεθούν και πάλι μαζί για τη συγκεκριμένη σειρά αφού το απολάμβαναν και οι ίδιοι όσο ο κόσμος.
Για την επιτυχία της σειράς ο 51χρονος ηθοποιός τόνισε πως «ήταν τέτοια που μετά το “50-50” έβγαιναν οι παρέες αντρών μια μέρα τη βδομάδα «για πάρτη τους» στα τσιπουράδικα! Οι γυναίκες, επίσης, άρχισαν να είναι πιο απελευθερωμένες στις μεταξύ τους συζητήσεις. Μέχρι και απενεχοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων και ανανέωση των σχέσεωνέγινε από “50-50” μέσα από την ιστορία της δικής μου και της Ξανθίππης. Ξέρω για ζευγάρια που έχουν έτσι σώσει το γάμο τους!»αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης.
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com