Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΧΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ........100 ΜΕΤΡΑ

Ετοιμοι?δευτέρα  βράδυ στις 21.00 ξεκινά το πιο σκληρό 100αρι των τελευταίων ετών.Κι αν οι λαμπιροτσιμτσιλιδοκαραβάτες έχουν σηκώσει εδώ και χρόνια τη σημαία του πολέμου για τα πρωινάδικα ελλείψει θεμάτων,η πραγματική μαχη ξεκινά μεθαύριο το βράδυ.Κι όταν μιλάμε για 'κατοστάρι' και όχι για μαραθώνιο μιλάμε για κυριολεξία.'Νησί' ή NTM 2?Μπουμπούκα ή κανάκης?Ολο το καλοκαίρι παρακολουθήσαμε στα κανάλια το πιο σκληρό reality:''Απ'τη μύγα ξίγκι''!!!the next top απόλυση ή ''guess the very next channel in locks''!Δεκάδες απολύσεις.στάσεις πληρωμών,άπειροι υπολογισμοί για το πετσοκομμένο budget.Οποιος μείνει πίσω στα κιτάπια της agb δύσκολα θα δει τη μούρη του στο γυαλί το 2011.(αυτό που λέμε κάτσε να βγάλουμε την παρέλαση και βλέπουμε....)Χαρείτε όσο μπορείτε(ή αντέχετε)αυτή την τηλεόραση γιατί σε 2-3 χρονια η τσιμτσιλή θα είναι στο πάνελ της χριστίνας(ή ανάποδα......)ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ δε θα επιβιώσουν ακόμα και αν έρθουν εκατομμύρια πετροδόλλαρα.Λάτσιος,Μπούτος,Μαλέλης,Μαίνους και λοιποί παίζουν το κεφάλι τους.Φέτος υπάρχει ΜΟΝΟ η prime time!Οι καναλάρχες θα έκαναν τάμα στη μεγαλόχαρη αν μπορούσαν να επαναφέρουν πολύ γυμνό και trash που τα φέρνει......Ποιες είναι λοιπόν οι δικές σας προβλέψεις?ποιο βραδινό σήριαλ η show θα κοπεί πρώτο?Υ.Γ.Δεν αισθάνονται και τόσο σίγουροι στο mega για το 'ΝΗΣΙ' ακόμα......Υ.Γ(2)Είναι βιαστικοί όσοι ξεκινήσουν να μαθαίνουν ρώσικα........και οι εμίρηδες είναι ανοιχτοχέρηδες......Η μπορεί μια μέρα η Φαίη Σκορδά-Λιάγκα να καλωσορίσει και το 'ΣTAR mou!!!!' στην παρέα του mega.Πάντως κάποιος θα μπει δυνατά στην παρέα του mega mouuuuu.......και κάποιος σύντομα θα εξαφανιστεί_________Το κενό συμπληρώστε το κατά βούληση(alter,καραβάτου,στεφανίδου κτλ)

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. o ant1 ανέβασε στο webteam το τρίτο στεφάνι!!!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος... Αγχώθηκα μόνο που το διάβασα... Είπαμε θα είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος γενικά, αλλά ας είμαστε και λίγο αισιόδοξοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sto mega den eimaste sigouroi poso MEGALH epityxia tha einai to Nhsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια πλακα πλακα η Ελλαδα πανω απο 4-5 καναλια δεν χρειαζεται. Τα 10 πανελλαδικης εμβελειας ειναι υπερβολικα για τον πληθυσμος της. Η "πιτα" στην χωρα μας ειναι μικρη για τοσο μεγαλο αριθμο καναλιων. Ισως με τη μειωση τους ανεβει κ η ποιοτητα των προγραμματων τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια πλακα πλακα η Ελλαδα πανω απο 4-5 καναλια δεν χρειαζεται. Τα 10 πανελλαδικης εμβελειας ειναι υπερβολικα για τον πληθυσμος της. Η "πιτα" στην χωρα μας ειναι μικρη για τοσο μεγαλο αριθμο καναλιων. Ισως με τη μειωση τους ανεβει κ η ποιοτητα των προγραμματων τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ TVNEA δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοια ποστς. Τι πα να πει "παιζουν το κεαλι τους ο Λατσιος ο Μπουτος και ο Μαινους"? Που στηριζεται αυτο βρε παιδια?

    Ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη αρχη ευχομαι στο νεο μας συντακτη darwin οπου θα ειναι και αυτος μεσα στο Tv nea.
    Ευχομαι μια καλη συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.01 Είσαι τηλεθεατής ή καναλάρχης; Γιατί αν είσαι τηλεθεατής, πρέπει να χαίρεσαι που έχεις τόσες επιλογές και να σε αφήνει αδιάφορο η πίτα. Και 10 και 20 κανάλια να χουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιες ειναι επιλογες που εχουμε? που υπαρχουν 10 καναλια, τα περισσοτερα φυτοζωούν κ παρουσιαζουν το απολυτο τιποτα? Το πολυ δεν σημαινει κ καλο. Εσενα μπορει να μη να σε ενδιαφερει η πιτα αλλα ενδιαφερει τα καναλια, για αυτο κ η τρελλα με τα νουμερα.Εκει παει το σχολιο μου για την πιτα. Δεν ειναι δυνατον χωρες με 50-60 εκαττομυρια να εχουν τον ιδιο αριθμο καναλιων με μας. Απλα δεν στεκει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.59 κ 50 κ 100 κ 1000 να εχουμε αν εχουν να δειξουν κατι! Θα εχουν? Οχι . Θα ειναι καλυτερα για τον τηλεθεατη που υπερασπιζεσαι το ρολο του? Οχι . Τωρα που εχουμε τα πολλα καναλια , ποιες ειναι οι επιλογες που εχουμε? Τα ριαλιτι κ την ακατασχετη μπλαμπλαλογια , κ που κ που κανενα ελληνικο σηριαλ δευτερης διαλογης-μακαρι να παει καλα το Νησι-? Αυτα τρως στην μαπα σου καθε μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com