Ticker

10/recent/ticker-posts

Μύρωνας Στρατής:Φοβήθηκα μη γίνω ο άνθρωπος του ενός τραγουδιού

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στο «Elle» για την επιτυχία του «Πάνω απ’ όλα» αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε αυτό ενώ εξήγησε γιατί δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Τον φόβησε η τεράστια αποδοχή του τραγουδιού «Πάνω απ’ όλα»; «Φοβήθηκα μη γίνω ο άνθρωπος του ενός τραγουδιού. Ακολούθησαν άλλες δύο επιτυχίες, αλλά ο φόβος δεν έφυγε».

Γράφτηκε σε εφημερίδα ότι «ο Μύρωνας Στρατής που είχε το No1 τραγούδι της χρονιάς, έχει πουλήσει μόνο 3.000 cd. Πού είναι η επιτυχία». Πώς το σχολιάζει ο ίδιος;
«Το δημοσίευμα δεν είχε άδικο. Παλιά μπορούσες με ένα πολύ μεγάλο hit να πουλήσεις δεκάδες χιλιάδες δίσκους. Τώρα η λαϊκή επιτυχία δεν μεταφράζεται σε πωλήσεις».

Πως προστατεύει την προσωπική του ζωή; «Ξέρω ότι το παιχνίδι των media μπορείς να το παίξεις μέχρι το τέρμα. Προσωπικά δεν πηγαίνω στα “επικίνδυνα” πάρτι με την κοπέλα μου για να φωτογραφηθούμε. Πηγαίνω μόνος».

Πώς αντιδρά στο θαυμασμό; «Το ότι φωνάζουν κάποια κορίτσια στις συναυλίες μου δεν σημαίνει ότι είμαι σταρ ή ερωτεύσιμος. Ξέρω ότι δεν αγαπούν εμένα αλλά την εικόνα μιας στιγμής»

Τον έκανε πλούσιο η επιτυχία; «Όχι, γιατί σε πολλές προτάσεις που είχαν καλά χρήματα απάντησα αρνητικά. Όταν έχεις ένα hit, όλοι οι τραγουδιστές της πίστας θέλουν να παίξεις μαζί τους. Εγώ δεν πήγα να βγάλω ένα σπίτι μέσα σε μία σεζόν»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια