Ticker

10/recent/ticker-posts

Μαρία Μπακοδήμου:Ελπίζω σε υψηλότερα νούμερα


Νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στο Star, με την παρουσιάστρια να μιλά  και να παραδέχεται ότι το άγχος της είναι τα ποσοστά τηλεθέασης, αφού πέρυσι η αντίπαλος «Ζωή της άλλης» τα είχε πάρει όλα με το μέρος της.
 
«Είναι φέτος η δεύτερη χρονιά μας στο Star και ελπίζω η αλλαγή του αντιπάλου να ευνοήσει τα νούμερα» δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου αναφερόμενη στην καθημερινή σειρά του Mega που κέρδιζε πέρυσι το 50% του τηλεοπτικού κοινού και φέτος μεταφέρεται στην prime time ζώνη του Mega (21.00). Το δίδυμο παραμένει στην απογευματινή ζώνη του Star (17.50) με την εκπομπή «Φώτης - Μαρία live» όπου, όπως δηλώνει η παρουσιάστρια, απλώς ενισχύεται το κομμάτι της σάτιρας. ...«Ακούω συνεχώς ότι η εκπομπή μας αλλάζει, αλλά δεν είναι έτσι. Θα κάνουμε ό,τι κάναμε, απλώς το σατιρικό μας κομμάτι θα το ενισχύσουμε με περισσότερα αστεία θέματα από την επικαιρότητα που θα κάνουν τον κόσμο χαρούμενο». Οσο για τη μία εβδομάδα παράτασης που τους έδωσε ο σταθμός προκειμένου να βγουν στον αέρα στις 27 και όχι στις 20 του μήνα;

«Ανυπομονούμε να βγούμε και ως ομάδα είμαστε έτοιμοι. Ο μοναδικός λόγος που θα καθυστερήσουμε είναι το σκηνικό, το οποίο δεν είναι ακόμα έτοιμο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα φώτα, αλλά είναι τεχνικά θέματα αυτά». Το σκηνικό είναι ιδέα της ίδιας και του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς κάθε χρόνο διαλέγουν οι ίδιοι το concept και τα χρώματα στα οποία θα βρίσκονται on air καθημερινά.

«Το σκηνικό μας φέτος θα είναι λευκό με κίτρινο. Βέβαια, κάποια από τα κομμάτια είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να αλλάζουν χρώματα και να τα συνδυάζουμε ανάλογα με τη διάθεση» λέει η Μαρία Μπακοδήμου. Επίσης, όπως μας είπε, επέλεξαν φέτος να έχουν συνεργάτες κυρίως δημοσιογράφους.
 
«Στην ομάδα έχουμε δημοσιογράφους οι οποίοι θα έρχονται στο πλατό με αφορμή το θέμα τους. Σίγουρα θα λέμε και τη σαχλαμάρα μας, αλλά δεν θα μένουμε μόνο εκεί». Σχετικά με τις φήμες που θέλουν το δίδυμο να είναι έξαλλο απέναντι στην Τατιάνα Στεφανίδου λόγω του ότι το κανάλι πήρε μέρος από το πλατό τους για να το δώσει στην παρουσιάστρια, η Μαρία Μπακοδήμου, αν και όπως λέει το ακούει για πρώτη φορά, επιστρατεύει το χιούμορ της δηλώνοντας:
 
«Η κόντρα μας θα είναι αιώνια... Οσο υπάρχει τηλεόραση». Μετά από αρκετά χρόνια με επιτυχημένες εκπομπές, υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κακοφαίνεται άραγε στον Φώτη και τη Μαρία η χαμηλή τηλεθέαση; «Δεν ήμασταν πάντα στα καλύτερά μας. Εχουμε περάσει δυσκολίες, αλλά έτσι είναι η ζωή».

  ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ - «Espresso»

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. me thn elpida tha meineis...eprepe na ths apanthsei kapoios....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. enw i patty stis 6 nomizete tha kanei katw apo 20?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o fotis k i maria mou aresan oso itan sto mega!!meta mou deihnoun oti psilovariountai auto pou kanoun!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.35 nai siga mhn kaneis me tis ekpompes tou kwlou pou kaneis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i parousiasi apo tis koukles

    http://www.youtube.com/watch?v=PlG0xRCNrL0

    anevaste to!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h parousiash tou nhsioy...

    http://www.youtube.com/watch?v=qfiNgDue5jY

    sigklonistiko trailer!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. h parousiash tou nhsioy...

    http://www.youtube.com/watch?v=qfiNgDue5jY

    sigklonistiko trailer!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. fETOS I ekPOMPI THA EXEI XIOUMOR KAI SATIRA...Mipws fetos tha ta paei kalitera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tv nea i wra einai 7.52.
    apo tis 4.24 exete na valete neo thema.

    tv nea prin kati mines...otan egrafa ena minima eprepe na to dw sto blog 1 peripou wra meta.giati den ginetai kai twra auto?
    euxaristw poli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα νούμερα ευνοούνται οταν κάνεις εκπομπές με θέματα και ενδιαφέρον. Δεν φταίνε οι απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com