Ticker

10/recent/ticker-posts

Next Top Model: Ένα παγκόσμιο φαινόμενο

Όχι μία, όχι, δύο, όχι τρεις, αλλά 38 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν προσπαθήσει με αμέτρητο ζήλο να ανακαλύψουν τα δικά τους next top models. Η επιτυχημένη εκπομπή του supermodel Tyra Banks που συμπλήρωσε φέτος 7 χρόνια προβολής,μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε από ένα απλό ριάλιτι σόου να αποτελέσει παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς είναι ένα από τα ελάχιστα projects,που έχουν πουληθεί τόσο πολύ στην παγκόσμια αγορά.Μετά τη συγχώνευση του UPN (όπου ξεκίνησε να προβάλλεται το "America's next top model") και της Warner Bros,το διάσημο ριάλιτι έπειτα από τρεις κύκλους εκπομπών, το 2006 μεταφέρθηκε στο νέο κανάλι CW,όπου φιλοξενείται μέχρι και σήμερα,μαζί με άλλα δημοφιλή αμερικάνικα shows όπως το Supernatural,Smallville,Gossip Girl,One tree Hill και πολλά ακόμη.

Η Κίνα,η Νιγηρία, η Γκάνα, η Δυτική Αφρική, το Καζακστάν, το Μεξικό, η Κόστα Ρίκα,η Βοσνία Ερζεγοβίνη,το Μεξικό και προσφάτως η Ελλάδα, είναι κάποιες από τις χώρες που υιοθέτησαν την ιδέα και τάραξαν τον χώρο της μόδας με τις περιπέτειες των νεαρών κοριτσιών που διεκδικούσαν τον πολυπόθητο τίτλο. Κάθε spin-off διαθέτει σημαντικούς ανθρώπους του χώρου που αποτελούν την κριτική επιτροπή,αλλά και υπέρλαμπρες παρουσιάστριες που έχουν μεσουρανήσει για χρόνια στις πασαρέλες. Η Heidi Klum στη Γερμανία, η Adriana Karembeu στη Γαλλία, η Elle Macpherson (guest star στον 6ο κύκλο των "Friends" ως συγκάτοικος του Τζόι-Τζανίν) στη Βρετανία και η δική μας Βίκυ Καγιά στην Ελλάδα είναι κάποιες από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες, που γεμίζουν το φακό με τη λάμψη, την ομορφιά και την χάρη που εκπέμπουν, δίνοντας παράλληλα στις διαγωνιζόμενες μέσα από τη δική τους εμπειρια τα φώτα για να συνεχίσουν και να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη πορεία.

*Για την ιστορία,η Lena Gercke, μόλις 22 χρονών,είναι η νεαρότερη προυσιάστρια που κράτησε ποτέ τα ηνία του συγκεκριμένου σόου.Η Lena ανακηρύχτηκε νικήτρια του πρώτου κύκλου του "Next top model" στη Γερμανία και αυτή τη σιγμή είναι η κεντρική παρουσιάστρια αλλά και κριτής στο "Austria's Next Topmodel".

**Ο Καναδός make-up artist,φωτογράφος,αλλά και μοντέλο Jay Manuel είναι ο πρώτος άντρας που αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής,ξεκινώντας από το δεύτερο κύκλο του Canada's Next Top Model.

***Αρκετές χώρες, έχουν παραλλάξει τον τίτλο της εκπομπής, ωστόσο το περιεχόμενο τους είναι ακριβώς το ίδιο με το ορίτζιναλ.Συγκεκριμένα, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχει το "OBN Star Model",η Φιλανδία το "Searching for Finland's Top Model" (μτφ. "Ψάχνονας το Τοπ Μόντελ της Φιλανδίας",η Ισπανία το λιτό κι απέριττο "Supermodelo" και η Ρωσία το πολύ απόλυτο "You are a Supermodel" που δε σηκώνει αντιρρήσεις.

****Στην κριτική του βρετανικού "Νext top model" στον 6ο κύκλο της εκπομπής,θα συμμετέχει ο διάσημος σχεδιαστής Julien MacDonald, ο οποίος έρχεται μαζί με την Elle Macpherson,η οποία όπως στα "Φιλαράκια",έτσι και εδώ κάνει την εμφάνιση της στην 6η πλέον σεζόν.

Τέλος, οι οντισιόν για το δεύτερο κύκλο του δικού μας "Next top model" θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες στο bootcamp και όπως φημολογείται,μετά την επιτυχημένη πορεία που σημείωσε τον χειμώνα,οι συμμετοχές είναι διπλάσιες.Το budget της εκπομπής παραμένει ίδιο και οι Χριστόφορος Κοτέντος, Χάρης Χριστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού σταθεροί στις καρέκλες τους.Επίσης ο Ant1 έχει υπογράψει συμφωνίες με αρκετά πρακτορεία μόδας του εξωτερικού και μέσα από τις εκπομπές του,μας υπόσχεται ότι θα μας ταξιδέψει σε κάποια από τα ατελιέ των σημαντικών σχεδιαστών του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. pragmati yparxoyn polla koritsopoula karapsonares pou oneirevontai kariera sto modelling afou den einai oloi gia panepistimia kai epilegoun to efkolo kerdos! pagkomio fainomeno pleon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς απλά την παραθέτουμε.Ο καθένας έχει τα δικά του όνειρα και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη μεγαλοποιουμε τα πραγματα ενα απλο real life προγραμμα ειναι
    ελεος πια με τους κακεντρεχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com