Ticker

10/recent/ticker-posts

Τέσσερις "φίλες" έρχονται στο Mega...από το Μιλάνο με αγάπη.

"Αmiche mie" (ελληνική μτφ: "Οι φίλες μου"), είναι ο τίτλος της νέας διασκευασμένης σειράς του Mega,ιταλικής παραγωγής,που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη με πρωταγωνίστριες τη Δήμητρα Ματσούκα και τη Λίνα Σακκά. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το κάστινγκ,καθώς αναζητούνται ακόμα οι δύο γυναίκες ηθοποιοί, οι οποίες θα συμπληρωνώσουν την πρωταγωνιστική τετράδα.Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο νεαρός Αλέξανδρος Πανταζούδης ("504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας","Μαζί σου", "Χαρά Αγνοείται"), ενώ τη διασκευή του σεναρίου οι δύο εκ των τριών σεναριογράφων του παλαιότερου -αυτοαποκαλούμενου- κωμειδυλλιου "Γοργόνες", Κατερίνα Κουγιουμτζή και Κατερίνα Γιαννάκου.Η Λίνα Σακκά συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την ίδια ομάδα και μάλιστα στο ίδιο κανάλι, έπειτα από 2 χρόνια.

Το "Amiche mie", που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα ευχάριστο πάντρεμα του "Sex and the City" και του "Desperate Housewives",είναι ουσιαστικά μία γυναικεία σειρά που περιγράφει με κωμικό τρόπο τους φόβους,τις δυσκολίες,τις ερωτικά καρδιοχτύπια και γενικότερα τον πολυδιάστατο τρόπο σκέψης τεσσάρων σύγχρονων γυναικών, που παρά τα 30φεύγα τους χρόνια, είναι έτοιμες να χαράξουν μία νέα πορεία ζωής και να επανέλθουν δυναμικά στο σπορ, που λέγεται "αγάπη".Η σειρά προβλήθηκε το 2008 από το Κανάλι 5 της Ιταλίας και αποτελείται από 12 επεισόδια, τα οποία φυσικά και θα πολλαπλασιαστούν κατά τη μεταφορά της στην ελληνική τηλεόραση.Το κανάλι των Μεσογείων επιμένει στην εύκολη και οικονομική λύση των διασκευών και έτσι, μετά την Κολομβία, το Μεξικό, την Αργεντινή, αλλά και την Ισπανία,τώρα ήρθε και η σειρά της Ιταλίας, να μας δώσει τα φώτα της στον τομέα της μυθοπλασίας.Για την ιστορία,διασκευή ιταλικής σειράς ετοιμάζει από πέρυσι και ο Πάνος Αμαραντίδης για λογαριασμό του Ant1,το οποίο μέχρι πρότινος φημολογούταν ότι θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο. Τίτλος του "Όλοι τρελοί για τον έρωτα" (πρωτότυπος: "Tutti pazzi per amore")......


Πάμε τώρα να γνωρίσουμε τις τέσσερις βασικές ηρωίδες που θα μας απασχολήσουν με τις τρελές περιπέτειες τους.

Πλησιάζοντας τα σαράντα,η Anna,συνειδητοποεί ότι η ζωή της είναι κάτι παραπάνω από άγχρωμη και πολύ συχνά σκέφτεται να βάλει μία θηλιά γύρω από το λαιμό της,ώστε να γλιτώσει μια ώρα αρχύτερα. Ο παλιομοδίτης άντρας της, ο οποίος πολλές φορές γίνεται βίαιος, ο έφηβος γιος της,που δεν τη σέβεται και η εκνευριστική πεθερά της, είναι ο λόγος που γράφει στον περίφημο γυναικολόγο,αλλά και σεξολόγο Giorgio Monesi, γνωστό ως Dr G. εκφράζοντας του πόσο δυστυχισμένη νιώθει.Ο Giorgio εκτός από γιατρός με δικό του γραφείο στο Μιλάνο είναι και συγγραφέας αρκετών βιβλίων, που η Anna διαβάζει ανελειπώς, ενώ παράλληλα διατηρεί και μια στήλη σε ,όπου απαντά σε θέματα σχέσων και σεξουαλικών προβλημάτων.Τα πράγματα στο σπίτι της Anna χειροτερεύουν, η ίδια φτάνει στο αμήν,μέχρι που τα βροντάει όλα, παίρνει τη βαλίτσα και το σκύλο της παραμάσχαλα και φεύγει για το Μιλάνο.

Εκεί γνωρίζει τη Μarta,μία εκρηκτική και παθιασμένη δημοσιόγραφο,όταν αυτή την χτυπάει με το αυτοκίνητο της.Η Μarta την παίρνει στο σπίτι της, τη γνωρίζει στις κολλητές της, Fransesca και Grazia και τη βοηθάει να πιάσει δουλειά γραμματέα στο γραφείο του διάσημου Dr G. Η Μarta παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, είναι ιδιαίτερα ανασφαλής και γι' αυτό αναλώνεται σε σχέσεις της μιας βραδιάς,ενώ οι συνευρέσεις της με συναδέλφους μέσα από το κανάλι όπου εργάζεται δημιουργούν προβλήματα.

Η ορθολογίστρια και άκρως μετρημένη σε όλα Fransesca, διατηρεί μια επιχείρηση με το όνομα "Best Events" όπου η ίδια και οι δυο βοηθοί της Ennio και Furio,οργανώνουν γιορτές και γάμους Είναι παντρεμένη με τον Carlo και έχουν μια 16χρονη κόρη. Όμως πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι ευτυχισμένη, θα τα βροντήξει όλα και θα τρέξει στην αγκαλιά του νεαρότερου εραστή της,για να φάει την απόλυτη ψυχρολουσία, διαπιστώνοντας πως "ό,τι λάμπει,δεν είνα χρυσός".

Και τέλος,η Grazia είναι μεταφράστρια αμερικάνικων κειμένων και εργάζεται στο σπίτι, φροντίζοντας παράλληλα το σύζυγο και τους δυο της γιους.Πολύ γρήγορα όμως θα γευτεί την προδοσία από δύο αγαπημένα της πρόσωπα που θα ταράξουν τον κόσμο της.Η σχέση της με την αδερφή της Lulu θα αποκτήσει άλλη μορφή και θα διδαχτεί κάπως απότομα ότι όλα στον κόσμο δεν είναι τέλεια.

Και οι τέσσερις γυναίκες θα βρεθούν μόνες τους,για διαφορετικό λόγο η κάθε μία,όμως θα ενωθούν μεταξύ τους,θα χτίσουν μια δυνατή φιλία και με τη βοήθεια του γοητευτικού ψυχολόγου τον οποίο θα πολιορκούν στενά,θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους που θα κάνει τις ίδιες ευτυχισμένες και θα φορέσει σε πολλούς τα γυαλιά.

Αρκετές γυναικείες σειρές έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, κάποιες από αυτές είναι το "Σχεδόν Ποτέ" της Κατερίνας Μπέη στη ΝΕΤ, "Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες" του Γιώργου Κωνσταντίνου, "Καρέ της Ντάμας" της Ντίνας Πανταλέων και "Σαββατογεννημές" του Γιώργου Καπουντζίδη στο Mega,το "Για πάντα φίλες" του Βασίλη Νεμέα στον ALPHA,το "Sex Revolution" των Ρέππα-Παπαθανασίου, "Επιθυμίες" της Άννας Ανδριανού και "Σόλο Καριέρα" στον Ant1,τα "Χρυσά Κορίτσια" στη ΝΕΤ και φυσικά,κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τις θρυλικές "Τρεις Χάριτες" που ήταν η πρώτη γυναικεία σειρά στην Ελλάδα και γενικότερα το πρώτο ελληνικό σήριαλ στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.


Τέλος, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι να δούμε αν η νέα αυτή προσπάθεια του Mega-την οποία πιστεύει πολύ-φέρει τα προσδοκόμενα στο κανάλι καθώς πρόκειται για μία σειρά που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group.

Δες το Video

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com