Ticker

10/recent/ticker-posts

Full ξένο πρόγραμμα στο ALTER από 12 Ιουλίου

Εδώ και καιρό, ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER προβάλλει συνεχώς διαφημιστικά αρκετών ξένων σειρών που κρατάει φυλαγμένες στο συρτάρι του, προετοιμάζοντας μας για ένα δυνατό καλοκαίρι με δράση, αγωνία, μυστήριο, αλλά και γέλιο. Η πρώτη πληροφορία που είχαμε ήταν η καθημερινή προβολή του "30 Rock" στο prime time.Σύμφωνα με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του καναλιού, η κωμική σειρά του NBC δεν θα είναι η μόνη που θα μας κρατά συντροφιά κάθε βράδυ. Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου,το μενού θα περιλαμβάνει όχι μία,αλλά πέντε ξένες σειρές, τη μία μετά την άλλη. Συγκεκριμένα το "3O Rock" κάνει την αρχή στις 21:45 μετά την ενημερωτική εκπομπή "Υδρόγειος".Δυστυχώς θα προβάλλεται ένα επεισόδιο την φορά, κρατώντας μας πίσω σε σχέση με την Αμερική η οποία προετοιμάζεται για τον 5ο κύκλο από Σεπτεμβρη.

Το κανάλι όμως θέλει να μας αποζημιώσει, προσφέροντας μας νέα επεισόδια του αθλητικού δράματος "Friday night lights" που έρχονται στις 22:45. Μία ώρα μετά στις 23:15 τη σκυτάλη παίρνουν οι ταλαιπωρημένοι "Heroes".3/3 το NBC στο prime time του ALTER.Ακολουθεί η κωμική σειρά μυστηρίου Psych στις 00:15,με ένα εν δυνάμει μέντιουμ που εξιχνιάζει εγκλήματα και κλείνουμε με το "Eureka" και τον τρελό κόσμο των επιστημόνων σε μια απομονωμένη πόλη,στη 01:15.

Και αν νομίζετε ότι οι ξένες σειρές κάνουν διάλειμμα το Σαββατοκύριακο,κάνετε λάθος.Συνεχίζεται η προβολή της γυναικείας σειράς αλά Sex and the city στο πιο σοβαρό του, "Lipstick Jungle" και αμέσως μετά,ακολουθεί η πολυβραβευμένη δραματική σειρά εποχής "Mad men" με νέες εξελίξεις της ζωής αυτών των ισχυρών διαφημιστών του 1970.Ελπίζουμε το ALTER να μείνει σταθερό στις αποφάσεις του και να διατηρήσει αυτή τη ζώνη για το καλοκαίρι,καθώς αρκετή μερίδα κόσμου ζει με ξένες σειρές και το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για να τις απολαύσει στο έπακρον.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. mia hara to programma kai an tha mporousan na valoun k alles komikes seires pou einai imiores to mesimeri tha itan akoma kalytero!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pragmatika simfono me ton prolalisanta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti vlakeia programmatismo pou kanane!!eleos!!toso arga to heroes kai to eureka??aman pia!!
    kanonika eprepe etsi!
    deytera-paraskevi
    21.00 30 Rock
    deytera+paraskevi
    21.30 Friday Night Lights
    22.30 Eureka
    23.30 CSI
    trith+pempth
    21.30 Heroes season 2+3
    22.30 Psych
    23.30 Black Donellys
    tetarth
    21.30 Heroes season 2+3
    22.30 Sex and the city
    23.00 Je t'aim best of

    etsi tha eprepe na htan to schedule tou alter!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti skata thn thelane thn ydrogeio!!!eleos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ώρες είναι λίγο άτοπες, αλλά μπράβο στο alter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδα τρειλερ του psych κ μου αρεσε σα σειρα αλλα οταν ειδα την ωρα εμεινα!!!!Στις 12????γιατι ρε παιδια??????Πιο νωρις βαλτε το αν θελετε να το βλεπω...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com