Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι έγραψαν Διαμαντάκου - Πετρούτσου για την Θρασκιά και το "ELATTE"


Το σκηνικό σε παλ-µπεµπέ, ξεθωριασµένους χρωµατισµούς, µε την επίσης µπεµπέ φωνή της παρουσιάστριας Ράνιας Θρασκιά να το συµπληρώνει, η εκποµπή «Εlatte» δηµιουργεί µάλλον σύγχυση στο φιλοθέαµον για το τι ακριβώς είναι.

Η ιδέα του καναλιού φάνηκε ενδιαφέρουσα, να ενεργοποιήσει µια παρουσιάστρια που έχει µείνει για λίγο καιρό µακριά από την τηλεόραση και η οποία έχει υπηρετήσει από πρωινάδικο - σε δεύτερο ρόλο - µέχρι απογευµατινό κοινωνικοψυχολογικό ριάλιτι. Μόνο που την εγκατέστησε σε µια ζώνη στην οποία τα µεν προηγούµενα καλοκαίρια είχαν σφραγίσει µε ιδιαίτερο δυναµισµό οι Καραµεροχαριτάτοι, οι οποίοι και συνέχισαν µε εκποµπή παρόµοιου περιεχοµένου (infotainment) να καλλιεργούν τη συνήθεια του φιλοθεάµονος, ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο την έχει σφραγίσει το φασαριόζικο στυλ του Παπαδάκη.
συνέχεια...
Μια σούπα είναι έτσι κι αλλιώς το infotainment, αλλά ακόµη κι αυτό χρειαζόταν προσαρµογή στο ύφος της νέας παρουσιάστριας: υπερβολικά ήπιο, µε φωνή που δεν τη βοηθάει (λεπτή, που όταν ανεβαίνουν οι τόνοι γίνεται τσιριχτή και όταν πέφτουν θυµίζει τις φωνούλες παιδικών καρτούν), ακατάλληλη ιδίως για την παρουσίαση θεµάτων πολύπλοκων και ευαίσθητων, που δεν είχαν έτσι κι αλλιώς κανέναν λόγο να ενταχθούν σε µια τέτοια πασπαρτού εκποµπή, όπως το Ασφαλιστικό. Ηταν και η χειρότερη στιγµή της. Η άγνοια δεν είναι κακό, το τσαλαβούτηµα είναι.

Δυστυχώς κινδυνεύει να καεί από την εµφανή προχειρότητα µιας παραγωγής που δεν έχει υπολογίσει το ύφος και το στυλ της παρουσιάστριας. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, δεν µπορεί να υπηρετήσει όλα τα είδη. Γι’ αυτό και συχνά άφηνε επιφωνήµατα ή έκανε σχόλια µε το ανάλογο νάζι «αχ, τι ωραία που είναι η Θεσσαλονίκηηηη!», µιας αυθεντικής ξανθιάς πρωινατζούς. Και µπορεί η καλοκαιρινή ατµόσφαιρα να µπερδεύει τους στόχους, το κοινό απέναντι, όµως, παραµένει σε δύσκολη φάση. Οσο κι αν η ψυχαγωγία του είναι πολύτιµη, νανουριστικά, µυοχαλαρωτικά προγράµµατα οµαδικής αφασίας τα χει ήδη απορρίψει.

Πόπη Διαμαντάκου
(Αναδημοσίευση από τα ΝΕΑ)
 ****************************************************************************************************************************
ΟΝ Βγήκε στον αέρα και το elatte της Ράνιας Θρασκιά ΖΑΠ Πώς μας φάνηκε; Αμ δεν μας φάνηκε. Μας κακοφάνηκε. Αλλα μας έταξαν, άλλα μας σέρβιραν...
ΖΑΠ Η Ράνια Θρασκιά, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της εκπομπής, το ενημερωτικό, που ασχολήθηκε με το Ασφαλιστικό και τα οικονομικά, ήταν επιεικώς άσχετη. Είχε χάσει και τ' αβγά και τα καλάθια ΖΑΠ Π.χ. ενώ ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλος της έδινε την είδηση ότι θα καταγράψουν μέσω δορυφόρου και τις αδήλωτες πισίνες στα νησιά, η παρουσιάστρια είχε μείνει στον εντοπισμό τους στα βόρεια προάστια κι έβρισκε πρωτότυπους τρόπους να τιμωρηθούν οι έχοντες και κατέχοντες που φοροδιαφεύγουν: να τους αναγκάσουν ν' ανοίξουν τις πισίνες τους για το κοινό! Μωρέ πού τα βρίσκει αυτά τα χαριτωμένα, πού τα βρίσκει... ΖΑΠ Τσάμπα ο έρημος ο συνάδελφος φώναζε από δίπλα, αυτό που λέει ο κύριος Γεωργακόπουλος είναι είδηση ΖΑΠ Θα πείτε, ποιος ασχολείται με την ενημερωτική στροφή της Θρασκιά όταν στο αντίπαλο στρατόπεδο, στο ΜΕΓΚΑ, στην εκπομπή τους ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας είχαν καλεσμένο τον Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος σε μισή ώρα τα έκανε ίσωμα. Σάλα, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρες, γραφείο και λουτροκαμπινέ, ένα ΖΑΠ Εκτός από τη συνηθισμένη επίθεση στο ΚΚΕ, ο αντιπρόεδρος συνέχισε με τη δημοσιοποίηση ενός καταλόγου «γαλάζιων» παιδιών που διόρισε ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. Σωτήρης Χατζηγάκης ΖΑΠ Οι προσλήψεις έγιναν προεκλογικά τον Αύγουστο του 2009 και μάλιστα η προκήρυξη δημοσιεύθηκε Σάββατο 14 Αυγούστου! Μέσα στο Σαββατοκύριακο το Δ.Σ. της ΑΓΡΟΓΗΣ εξέτασε τις αιτήσεις, τις αξιολόγησε κι αποφάσισε. Αξιοι άξιοι ΖΑΠ Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες Πάγκαλου, όλος ο καλός ο κόσμος της Ν.Δ., από Σουφλιά μέχρι Στυλιανίδη και Μπασιάκο, βόλεψαν αδέλφια, ανίψια, βαφτιστήρια, κουμπάρους και πάει λέγοντας και κλαίγοντας ΖΑΠ Ο ίδιος ο Σωτήρης Χατζηγάκης βόλεψε τον κομματάρχη του ιδιοκτήτη μπαρ στα Τρίκαλα και τον σοφέρ του! Ε, άμα δεν φροντίσεις τους δικούς σου ανθρώπους, ποιους θα διορίσεις; Τους ξένους; ΖΑΠ Βγήκε λοιπόν χθες στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ ο Σ. Χατζηγάκης και έγινε ρόμπα. Ρόμπα κλαρωτή καπιτονέ! ΖΑΠ Απορώ γιατί έκανε αυτές τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις τώρα ο κύριος Πάγκαλος, εξανέστη! ΖΑΠ Δηλαδή το ζητούμενο δεν είναι το σκάνδαλο, αλλά το timing της αποκάλυψης! Μωρέ τι πίνει και δεν μας δίνει; ΖΑΠ Είπε κι άλλα πολλά ωραία. Για ποια προεκλογική περίοδο λέτε; Ποιος ήξερε ότι τον Αύγουστο του 2009 θα γίνονταν εκλογές; ΖΑΠ Μέχρι κι οι πέτρες, τον αποστόμωσε ο Παύλος Τσίμας ΖΑΠ Για το γεγονός ότι διόρισε τη μισή του εκλογική περιφέρεια το δικαιολόγησε ότι υπήρχε το κριτήριο της εντοπιότητας ΖΑΠ Βέβαια, από το τουρλουμπούκι αυτό βγήκε κι άλλο λαβράκι από «γαλάζιο» βουλευτή, ο οποίος με τη σειρά του αποκάλυψε ότι ο Θ. Πάγκαλος που μας το παίζει τιμητής έχει διορίσει την κόρη του μετακλητή υπάλληλο της Βουλής. Ε ρε γλέντια! ΖΑΠ Πινόκιο, κατάλαβες τώρα τι συλλεκτικά νούμερα ψηφίζουμε και γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε; Α γεια σου!

OFF

Μαρίνα Πετρούτσου
(Αναδημοσίευση από Ελευθεροτυπία)

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Δε σας άρεσε, δε σας άρεσε, τα 30άρια τα χτύπησε! Μπράβο Ράνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε Παπουλια απο την μια το λες βαρετο αλλα εδω και 1 ωρα μιλας για αυτο και μαλιστα για κατι που κατα εσενα προκαλεσε... οταν προκαλει κατι δεν σου μαθαναι οτι δεν το λες βαρετο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. astous na lene rania kai sunexise na skizeis esu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. simantiko prosopo milaei i Diamantakou i xiroteri apo oles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποπάρα Διαμαντάκου το πήρες το δωράκι σου από το Μπόμπολα πάλι σήμερα; Άντε, καλτεριμιτζού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i parousiastria einai spastikh oso dn pairnei alla t panel einai kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com