Ticker

10/recent/ticker-posts

"Μηνυματάκια" της Φαίης Σκορδά για το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Σκούρα τα βρήκε στη σημερινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά,όταν χωρίς να το περιμένει, βρέθηκε να απολογείται εμμέσως για το νέο τηλεοπτικό της χτύπημα στην πρωινή ζώνη του Mega την επόμενη σεζόν.Η ξανθιά παρουσιάστρια προσπάθησε να πάρει θέση,υπερασπίζοντας τη Ράνια Θρασκιά και την εκπομπή της, την οποία κάποιοι από τους συνεργάτες της λιθοβολούσαν και καυτηριάζαν έντονα.Συγκεκριμένα ο Στάθης Παπούλιας εξέφρασε ανοιχτά την χλιαρη εντύπωση που του προκάλεσε,αποκαλώντας την παλιακή και πως δεν έχει τίποτα δυνατό και πρωτοποριακό να επιδείξει. Η Φαίη Σκορδά έχοντας φιλικές σχέσεις με τη Ράνια,αλλά κατανοώντας ότι κάνει μία νέα αρχή,κάτι που θα τολμήσει και η ίδια οσονούπω,αισθάνθηκε την ανάγκη να επέμβει για να κρατήσει τα πράγματα σε ένα επίπεδο,φτάνοντας μαλιστα σε ανοιχτό διαξιφισμό με το Στάθη Παπούλια.

Εκείνος εμμένοντας σταθερά στις απόψεις του, τη ρώτησε καθαρά αν θα διάλεγε να κάνει κάτι πρωτοποριακό σε μία καινούρια εκπομπή που θα ξεκινούσε-υποθετικά πάντα-για να εντυπωσιάσει και να κρατήσει τον κόσμο.Η ίδια αυθόρμητα και πολύ φυσιολογικα,απαντησε "δε μπορώ να κάνω κάτι πρωτοποριακό μέσα σε λίγες μέρες". Μήπως με αυτή την φράση,η ποιήτρια ήθελε να πει κάτι παραπάνω, εφόσον γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς θα κυμανθεί το πρωινό που θα παρουσιάει η ίδια με το σύζυγο της Γιώργο Λιάγκα;Μήπως με έναν πλάγιο τρόπο θέλει να μας ξεκαθαρίσει "μην περιμένετε παπάδες από μένα";Όπως και να 'χει η Φαίη Σκορδά μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά κατάλαβε πως στην τηλεόραση τίποτα δεν πέφτει κάτω και πάντα κάτι αρνητικό θα βρουν να σου καταλογίσουν.Οπότε,καλύτερα να είναι προετοιμασμένη.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Ψυχανεμίζεται τι την περιμένει η μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα αυτο που την περιμενει ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ!!!
    Το τι κριτικη εχει να δεχστει δεν το διανοειτε,παει δεν παει καλα στα νουμερα!
    Απο Σεπτεβρη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με την παρτυ της!
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
    Για να δουμε Φαιη...ΑΝΤΕΧΕΙΣ???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως λέει κι ο σοφός λαός:΄΄η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνά πάντα στον κάτοχό της΄΄. Ξέρει πολύ καλά η Σκορδά οτι στην τηλεόραση τίποτα δεν πέφτει κάτω, γιατί αυτό έκανε στην εκπομπή της. Και δεν νομίζω οτι θα έχει ευνοϊκη μεταχείριση από κανέναν, ούτε καν από το Αλτερ(μόνο η Τσιμτσιλή θα πει καλά λόγια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN NOMIZΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΘΕΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΟΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΣΚΟΡΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i skorda einai apaisia kai tha dei pou tha ftasoun ta noumera otan tha kanei ekeini ekpompi. -20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελπίζω να έχει γερό στομάχι, γιατί έρχεται μπόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχει καμια σχεση με την Μενεγακη. Η Ελενη τοσα χρονια δεν ανακτηκε να προσβαλει κανενα μεσα απο την εκπομπη της και αυτο κανει ολο αυτο το πολεμο που δεκτηκε αδικο. Αντιθετα η Φαιη υπηρετησε τη κατινια σε ολο της το μεγαλειο. Θα παθει οτι επαθε η Τατιανα, που ανεξαρτητα που πετυχε, δε μπορεσε ποτε να ξεπερασει τον τιτλο της αδιστακτης κατινας οσο και να προσπαθει. Γιατι τις επιλογες του ο καθενας τις πληρωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω απολυτα με το παραπανω σχολιο. Οταν η Σκορδα εθαβε την Ελενη δεν σκευτοταν πως θα παθαινε και αυτη το ιδιο. Ανυπομονω να δω να την θαβουν... θα αντεξει την κριτικη αραγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω απολυτα με το παραπανω σχολιο. Η Σκορδα τους εθαβε ολους στην εκπομπη της και τωρα ηρθε η ωρα να ΄΄πληρωσει΄΄ για οσα εχουν ειπωθει από αυτην και τους πανελιστες της. Ανυπομονω να δω να την θαβουν οι δηθεν φιλοι της από το αλτερ μολις αρχισει η εκπομπη της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΟ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΠΣΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΛΑ ΜΑ Η ΧΡΥΣΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ Η ΕΛΕΝΗΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγγνωμη εκανα λαθος πιο πανω κερβερο την ειπε οχι αδιστακτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com