Ticker

10/recent/ticker-posts

Άνοδος στην τηλεθέαση του «Πάνω στην ώρα»

Οι πρώτες ειδήσεις της ημέρας, ο ρυθμός της επικαιρότητας, ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο, χρήσιμες συμβουλές για τον καταναλωτή, έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη ζωή, ό,τι συζητείται στην πόλη, ειδικές στήλες, τα in και τα out του lifestyle και οι νέες τάσεις ήρθαν..πάνω στην ώρα!

Με γρήγορους ρυθμούς, ποικίλα θέματα, πολλή εικόνα, ζωντανές συνδέσεις, ενδιαφέροντα σχόλια, ξεχωριστούς καλεσμένους και πρωτότυπες εκπλήξεις η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» έδωσε άλλη νότα στα πρωινά μας....

Ο Σπύρος Λάμπρου, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο αρχισυντάκτης Γιώργος Γεωργιάδης, και οι συνεργάτες τους με τις φρέσκιες ιδέες τους και την εναλλακτική σύγχρονη ματιά τους κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο επιβράβευσε τη διαφορετική τηλεοπτική πρόταση του Alpha. Η άνοδος που σημείωσε η εκπομπή στα κοινά 15-44, από την έναρξή της ήταν εντυπωσιακή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement, η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» από την έναρξη της μετάδοσής της, στις αρχές Οκτωβρίου 2009, μέχρι και την ολοκλήρωσή της για τη φετινή σεζόν, στα τέλη Ιουνίου 2010, κατέγραψε άνοδο της τάξης του 74,7% (στα κοινά 15-44).

Η εκπομπή έκλεισε τη φετινή σεζόν με συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 11,3%, στα κοινά 15-44, ενώ στις γυναίκες 15-24 σημείωσε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 15,2%.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. σιγα τα νουμερα!τι να πουν και τα νεανικα της μελετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ξεκινας με 5% και τελειωνεις με 15% στα νεανικα κοινα ειναι σημαντικο. Ο Αλφα δειχνει να ειναι ο σταθμος που δινει δευτερες ευκαιριες και χρονο στις εκπομπες του και πολλες φορες δικαιωθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GRIGORIADIS LEGETAI TO PAIDI-ARXISYNTAKTHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ. Ο ΑΛΦΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ 12 ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα νεανικα οταν ξεκινησαν ηταν τελευταιοι και τον τελευταιο καιρο ηταν δευτεροι. Το 11% ειναι συνολικα για ολο το χρονο. Μακαρι να επιλεγονται και νεα ατομα και να μην τα κοβουν με τη πρωτη αποτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com