Ticker

10/recent/ticker-posts

Η δική μας θέση στην απάντηση του Στάθη Παπούλια στο Tv nea.

Ως συντάκτης των δύο πρώτων αναρτήσεων σχετικά με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες στον αέρα της εκπομπής "Πολύ Μπλα Μπλα" του ALTER,θα ήθελα αν μου επιτρέπετε, να θέσω την άποψη μου,γιατί κάποια πράγματα παρεξηγούνται. Ούτε προσωπικές επιθέσεις κάνουμε,ούτε εμμονές έχουμε με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αν δεν υπήρχαν μπροστά στις κάμερες,δεν θα αποτελούσαν καν αντικείμενο προς συζήτηση.Όταν κάποιος εκτίθεται στον φακό, πρέπει να είναι προετοιμασμένος να ακούσει και ο ίδιος κριτικές,καλές και κακές.Αυτό ο κύριος Παπούλιας θέλω να πιστεύω ότι το γνωρίζει πολύ καλά.

Όσον αφορά τις δικές μου δημοσιεύσεις τη Δευτέρα 5/7 με τίτλο "Μηνυματάκια της Φαίης Σκορδά για το νέο της τηλεοπτικό βήμα",αλλά και την Τρίτη 6/7 με τίτλο Στάθης Παπούλιας: " Άλλο χαλαρός, άλλο άσχετος",κάθε νοήμων αναγνώστης μπορεί να καταλάβει ότι το περιεχόμενο τους είναι η απλή μεταφορά των όσων διαδραματίστηκαν και ειπώθηκαν στις εκπομπές από τους ίδιους τους συντελεστές.Αυτά τα οποία ακούστηκαν,φυσικά και είχαν ενδιαφέρον και αδιαμφισβήτητα αποτελούσαν είδηση.Και οι βασικές πρωταγωνιστρίες των σχολιασμών ήταν στην ουσία η Ράνια Θρασκιά,καθώς η δική της εκπομπή έχει μπει στο στόχαστρο και η Φαίη Σκορδά,που επειδή φεύγει και αφήνει πίσω της συντρίμια,κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν ανετότατα να την φέρνουν σε δύσκολη θέση.Μην προκαλούμε λοιπόν εντυπώσεις,με ειρωνίες και καυστικά σχόλια,άλλης εποχής....παλιακά δηλαδή.

Και επειδή προσπαθούμε στις ειδήσεις μας να είμαστε προσεκτικοί, στην ανάρτηση της Δευτέρας που αναδημοσιεύθηκε και σε άλλους δικτυακούς τόπους,παραλείφθηκε ο χαρακτηρισμός της κυρίας Φαίης Σκορδά προς το πρόσωπο του κυρίου Παπούλια, η οποία ανοιχτά δήλωσε ότι "γίνεται εμπαθής με όσα λέει".Η κυρία Σκορδά το είπε αυτό,όχι οι συντάκτες αυτού του blog.Οι αναγνώστες διαβάζουν και έχουν τη δική τους γνώμη.Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τις δικές μας ειδήσεις. Και εν πάση περιπτώσει, όταν αυτό ακούγεται στον αέρα μιας εκπομπής και μάλιστα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που έχουν κάτι παραπάνω από μία επαγγελματική σχέση, γεννά πολλά σχόλια. Αν λοιπόν θέλαμε να χτυπήσουμε τον οποιοδήποτε, αυτό θα βοηθούσε ιδιατερως. Ομως επειδη ειμαστε ένα τηλεοπτικό blog και προσπαθούμε να το υπηρετούμε με αξιοπρέπεια, απλά παραθέτουμε αυτα τα οποια βλέπουμε και ακούμε. Δεν υπάρχει καμία διάθεση για προσωπική επίθεση, διαφήμιση-δυσφήμιση. Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή που δείχνει στη δουλειά μας, αλλά και για την απάντηση του. Καλή του επιτυχία σε ό,τι κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κατ' αρχάς να σε συγχαρώ για τα άπταιστα ελληνικά! Στη συνέχεια, θα συμφωνήσω μαζί σου, ειδικά στο σημείο όπου λες ότι φέρνει σε δύσκολη θέση τη Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com