Ticker

10/recent/ticker-posts

ALPHA: Καλοκαίρι και πολικές…τηλεθεάσεις

Υψηλότερο ποσοστό 17.9% και το έκανε… ο Σρόιτερ!

Είδαν τηλεοπτική σειρά στον ALPHA οι τηλεθεατές και μάλλον μπερδεύτηκαν… δεν εξηγούνται διαφορετικά τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά που καταγράφηκαν χθες, ημέρα Δευτέρα.

Πρεμιέρα έκανε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha και μάλλον το πρώτο ραβασάκι έφερε πονοκεφάλους στους ιθύνοντες. Το πρόγραμμα ήταν φουλαρισμένο με αρκετά μονοψήφια από το πρωινό σούρουπο μέχρι και την λήξη της Prime Time.

Το υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε με 17.9% την ώρα προβολής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ. Το δελτίο ήταν μάλιστα η μόνη εκπομπή του σταθμού που διατήρησε διψήφια ποσοστά καθ’ όλη την διάρκεια του. Τα χαμηλότερα ποσοστά έφερε η σειρά «Baywatch» που σε τέταρτο σημείωσε 2,1%. Η μοναδική ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού (για την εβδομάδα που διανύουμε) «Κους Κους το μεσημέρι» συγκέντρωσε 9,2% των τηλεθεατών και 13,2% των νέων τηλεθεατών ηλικίας 15-44.

Χλιαρή ήταν η υποδοχή των Ελλήνων για τους αστυνομικούς της «Ομάδας Cobra 11» καθώς το διπλό επεισόδιο σημείωσε 7,8% στο σύνολο και 9,9% στο νεανικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά μεταδίδεται με υπότιτλους. Αλλά και τα αμερικανικά επεισόδια του «Kitchen Nightmares» που μεταδίδονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (ο Alpha μετέδιδε την πιο light βρετανική έκδοση) δεν φαίνεται να συγκίνησαν πλειάδα του τηλεοπτικού κοινού. Τις προσπάθειες του Gordon Ramsay παρακολούθησε το 8,5% του συνόλου και 10,3% των νέων. Τα «Υπέροχα Πλάσματα» απέναντι στις επαναλήψεις «Μίλα μου Βρώμικα» στο Mega και  «Grey’s anatomy» στον ΑΝΤ1 συγκέντρωσαν μόλις ένα 10,2% στο σύνολο και 13,1% στους νέους. 

Υπενθυμίζουμε πως από την ερχόμενη εβδομάδα ο Alpha θα προσφέρει συνολικά 80 λεπτά ζωντανού προγράμματος, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα θα καλυφθεί (και καλύπτεται) από κονσέρβες.

Διάβασε επίσης πόσο έκανε η μεγάλη πρεμιέρα του Elatte αλλά και η PrimeTime.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Στον Alpha σήμερα λέγανε πως χθες ήταν γενικά μία κακή μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΟΠΙΚΕς ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
    νΑ ΔΕΙς ΤΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ ΑΠΌ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΙς ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:08 μ.μ.
    Etsi legate kai perysi tetoio kairo kai i ...kantza pire tin 2i thesi stin prime time!
    ante geia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. An theloun noumera na baloun anti gia tin germaniki blakeia latinoamerikaniki seira. Kai eleos apo ebdomada tha exoun xexasmenes ellinikes seires. Poios tha tis dei? As baloun th XHRA THS MAFIAS(la viuda de la mafia) h to STO ONOMA THS AGAPHS(en nombre del amor) kai tha doun ti noumera tha exoun. Perysi h pentamorfi ekane 15% kai htan kai xazh seira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόγραμμα θα αλλάξει!! Δεν μπορεί να κάνει ο Alpha 4% το απόγευμα. Ο ΣΚΑΪ είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα να παθουν.το ευχαριστιεμαι!!!αντι να βαλουν καμια λατινοαμερικανικη σειρα να δουμε βαζουν αηδιες.ξεχασαν οτι η πενταμορφη περυσι εκανε 16αρια κι 18αρια?1:25 θα συμφωνησω μαζι σου αλλα η σειρα καλη ηταν δεν ηταν κακη.το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι του αλφα ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν μπορουν να σκεφτουν το καλο τους,μια τηλενουβελλα να εβαζαν θα εβλεπαν διψηφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!ΤΟ MEGA ΚΑΙ Ο ΑΝΤ1 TIΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.(Υ.Γ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΄΄ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ..)Ο ALPHA ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ(!!!).(ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ???), ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2 -3 ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ...
    Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ... ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oi metaglotismenes seires eine tragikes.Kalytera pou to vazoun me ypotitlous to germaniko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com