Ticker

10/recent/ticker-posts

Απο τον ALPHA στον ΑΝΤ1

Αναστατώση έχει προκαλέσει η εγχώρια εκδοχή του αμερικάνικου ριάλιτι, The Real Housewives, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Αν και τον περασμένο μήνα ο Alpha είχε ανακοινώσει πως θα περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι θα το προβάλει ο ANT1 σύμφωνα με το "yupi.gr"!
Στην ελληνική version, πρωταγωνίστριες θα είναι (εκτός απροόπτου) η Χριστίνα Παππά, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ορθούλα Παπαδάκου και η γνωστή σχεδιάστρια Τζο Τόγκου (μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του οίκου Kathy Heydels), ενώ οι φήμες λένε ότι αναζητείται ένα ακόμα γυναικείο όνομα.
Τι είναι όμως το Real Housewives; Εμπνευσμένο από τη σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση", πρόκειται για μια σειρά που παρακολουθεί τις ζωές μιας παρέας ελκυστικών γυναικών γύρω στα 40. Το πρόγραμμα γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Αμερική (έχουν ήδη προβληθεί τέσσερις κύκλοι και γυρίζεται ο πέμπτος), με τις ερωτικές ίντριγκες και τις κόντρες των πρωταγωνίστριων να μονοπωλούν τα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων περιοδικών.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. τι να πω πολυ κακο για το τιποτα... αλλο ενα σκουπιδι στην Ελληνκη τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κόψω ρε φίλε 10.40; Ουσιαστικά θα βλέπεις 4 κυρίες να κουτσομπολεύουν, να χαζολογούν και να κάνουν πράγματα που ναι μεν ενδιαφέρουν τις γυναικοπαρέες, αλλά είναι άκρως πληκτικά για τον υπόλοιπο κόσμο. Ούτε για talent show πρόκειται ούτε απευθύνεται σε κοινό με ειδικό ενδιαφέρον. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει καλά σε τηλεθέαση, αλλά δεν είναι και πρόγραμμα της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOITA POU THA SIMFONISO APOLYTA ME TON TV NEA...

    ESY 10.40 MI THIGESAI. OSO TA KWLOKANALA KANOUN REALITY PRAGMATI EPISTROFI STIN TRASH TV EINAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alli mia aidia tou ant1 pou tah patosei!!!
    oxi allo karvouno reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. me afto to casting nai mia aidia tha einai....oso an einai trash tv sorry alla xilies fores kalitera trash tv para dithen sovarofaneia pou exei faei ta kanalia(parte to eidisi exoume thn pio vareth thleorash ...mallon irthe h ora na kleinoun kapoia kanalia siga siga.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!! ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΡΕΑΛΙΤΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ! Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com